alfa156 22.06.05, 10:13 nie wiem moze ten temat juz byl, ale prosze podzielcie sie swoimi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia78 Re: TLENOFON????? 22.06.05, 10:30 alfa156 napisała: > nie wiem moze ten temat juz byl, ale prosze podzielcie sie swoimi opiniami. Z całą pewnością ten temat już był!! Piszesz "ale podzielcie się swoimi opiniami" ??????? na jaki temat ?? co ty w ogóle masz na myśli, "TELEFON" ???? Czy zdajesz sobie sprawę ile jest marek telefonów, problemów z nimi związanych, chodzi ci o fony komórkowe czy stacjonarne itd. ?? czy każdy ma pisać o swoim fonie, uważam, że założyłeś/aś wątek i nie wiesz o co ci dokładnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: TLENOFON????? 22.06.05, 10:40 monnia78 napisała: > Piszesz "ale podzielcie się swoimi opiniami" ??????? na jaki temat ?? > co ty w ogóle masz na myśli, "TELEFON" ???? "Nie telefon, tylko tlenofon" - nie ma to jak zdolność czytania ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia78 Re: TLENOFON????? 22.06.05, 11:15 kpiarz napisał: > monnia78 napisała: > > > Piszesz "ale podzielcie się swoimi opiniami" ??????? na jaki temat ?? > > co ty w ogóle masz na myśli, "TELEFON" ???? > > "Nie telefon, tylko tlenofon" - nie ma to jak zdolność czytania ze > zrozumieniem... Masz rację, zdolność to właśnie szybkiego i widać niedokładnego czytania z mojej strony wynikła w tym przypadku ! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: TLENOFON????? 23.06.05, 08:02 Tak, ten temat juz byl. Nie musisz sie lenic, mozesz poszukac naszych opinii. gale - little tortilla boy Odpowiedz Link Zgłoś