domel81 25.07.05, 10:19 Witam, W jaki sposób skonfigurować koma aby móc odbierac @ w sieci Plus GSM?? Telefonik to Siemens ST 55 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius więc potrzebne będą: 25.07.05, 10:30 2 łyżki mąki, 4 deko drożdży, 2 jajka... a nie, to nie ten przepis, sorry. Potrzebne Ci będą: Instrukcja obsługi telefonu + ustawienia konta (serwery przychodzące i wychodzące) + informacja od operatora za pośrednictwem jakiego punktu dostępu owa poczta będzie ściągana Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: więc potrzebne będą... 25.07.05, 14:13 Czy na Forum jest Moderator? Prosze zabanowac Yavoriusa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: zabanować? 25.07.05, 15:23 Banownicom, pszempana, banownicom szpecjalnom. Podobno kazdy moderator dostaje szpecjalnom banownice do banowania bannerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassani Re: Email w PLUS GSM IP: *.softbank.pl 25.07.05, 12:09 Taki szybki sposob na maile w plusie bez zalacznikow i jako czysty tekst: 48<Twoj nr.>@text.plusgsm.pl - dostaniesz jako smsy. W droga strone tez mozna. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Email w PLUS GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:05 U mnie w simplusie nigdy to nie dzialalo, tzn. nie mozna wyslac maila dochodzacego jako sms. W druga strone dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hassani Re: Email w PLUS GSM IP: *.softbank.pl 25.07.05, 14:33 > U mnie w simplusie nigdy to nie dzialalo, tzn. nie mozna wyslac maila > dochodzacego jako sms. W druga strone dziala. No cóż, u mnie w simplusie działało i… nadal u innych działa :) O ile pamiętam bez 48 przed, rzeczywiście nie działało. M. Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Email w PLUS GSM 25.07.05, 17:39 speedone napisał: > a jak wyslac obrazek na telefon ? no dobra troche sie nameczylem ale doszlem jak mozna to zrobic jak by ktos chcial wiedziec narazie udalo mi sie to tak ze ustawilem konto u mnie w telefonie SE K500i i wysylam z niego w druga strone tak samo Odpowiedz Link Zgłoś