Gość: porta IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 12.08.05, 15:29 i oprogramowanie i podlaczylam do kompa ale ciągle jest offline.. dlaczego?? port USB jest ok.. w czym moe byc problem?? pomocy bo oszaleje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel23 Re: kolejny problem z samsung E330.. kupilam kabe IP: *.crowley.pl 13.08.05, 06:36 moze programik jest zly jaki uzywasz?? tu masz to z ich strony moze ci pomoze http://www.samsung.com/pl/support/productsupport/download/Model_Select.aspx?type=Telefony+Kom%c3%b3rkowe&typecode=103010&subtype=Telefony+Kom%c3%b3rkowe&subtypecode=403560&model=SGH-E330&filetype=SW&language= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porta no własnie sobie juz sciagnełam bo tez myslalam IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 13.08.05, 11:38 ze ten co mam na cd jest felerny ale nie, wciaz jest to samo.. program działa tylko tel jest nieznaleziony.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartplus Re: no własnie sobie juz sciagnełam bo tez myslal 13.08.05, 19:19 samsung jest dość "niewdzięczny" jeżeli chodzi o połaczenie z komputerem. Sam mam model E300, połączony z komputerem za pomocą portu podczerwieni. I program, który można pobrać ze strony Samsunga umożliwia tylko zgrywanie zdjęć do telefonu. Przesłać obrazka lub dźwięku mi się nie udało :( Odpowiedz Link Zgłoś