Dodaj do ulubionych

konfiguracja SE T610

IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 13:06
Mam karte z mixplusa, a telefon chodził kiedyś w idei. Mój problem polega na tym, że jak skonfiguruje sobie GPRS i MMS to nie działa WAP, a jak skonfiguruje WAP to nie działa mi MMS i GPRS. Odwiedziłem kilka różnych salonów plusa i nigdzie nie potrafili mi pomóc, zdalna kofiguracja sms-em tez nie działa... Muszę zrobić to ręcznie tylko ni mam fioletowego pojęcia gdzie i co wpisać... :/ Czy ktoś może mi pomóc??

Z Góry dzięki :] <O_o>
Obserwuj wątek
    • Gość: bycko Re: konfiguracja SE T610 IP: *.telpol.net.pl 13.08.05, 20:05
      taaa...madrzy panowie w salonach plusa ...dobre sobie, moja matka potrafila skonfigurowac mi ten telefon, z wyksztalcenia jest zupelnie kim innym a z telefonami ma do czynienia tyle co w czasie odbierania polaczenia :D

pozdro dla osob pracujacych w salonach firmowych
      • Gość: blq Re: konfiguracja SE T610 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:11
        jak wszedzie trafiają się mądrzy i głupi. z jednej strony salony nie powinny
        sobie pozwalać na zatrudnienie takich laików, albo odpowiednio ich przeszkalać.
        z drugiej strony - jest ich za wielu, a w sporej części punktów zamiast
        fachowców - sprzedają zwykli subiekci, co by równie dobrze mogli w mięsnym
        sprzedawać.

rozpoznasz takich tylko po tym, że wciskają to, co im "góra" nakaże, nie mają
        własnego zdania i powtarzają formułki a nie coś od siebie, uwagi i spostrzeżenia.

(muszę się przejść po salonach i sprawdzić, jakie są proporcje, w ciemno
        strzelam że 10% fachowców, 30% obeznanych i 60% laików - ale trzeba to sprawdzić
        w terenie; ech, troche sie nałażę, żeby próba była reprezentatywna :/).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka