Gość: EB IP: *.sosnowiec.msk.pl 19.08.05, 12:38 Czy to prawada że po zdjęciu simlocka z w/w telefonu zaczyna on po jakimś czasie szwankować to znaczy zawieszać się itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damineq90 Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:13 moim przypadku tak sie stało [ale nie jestem pewien czy to od simlocka] :/ Jak się włączy ekran wygaszacza [zegarek] to po naciśnięciu czerwonej słuchawki telefon ma cały ciemny ekran i dopiero po ok 10-15 sek się wszystko odblokowuje i telefon przez 5 sek szuka sieci....niby drobnostka ale jak chce szybko zrobić zdjęcie to naprawde frustruje...no i bateria słabiej trzyma od szukania sieci. Może zmiana oprogramowania w telefonie pomoże Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.sosnowiec.msk.pl 20.08.05, 10:18 Ciekawe czy to rzeczywiście od simlocka czy nie.Spotkałam się też z opinią ze jak prawidłowo jest zdjęty simlock to nic nie powinno się dziać. Kiedyś miałam tego najprostszego sagema YX1 (czy jakos tak) ,też miałam z niego zdejmowany simlock i działa on ok do dnia dzisiejszego (ma go moja mama). Ale pewnie to nie ma nic wspólnego bo jednak Sagem MY X5-2 to juz zaawansowany technologicznie telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:45 Miałem tego sagema ze ściagniętym simlockiem dwa miesiące- żadnej różnicy nie było.Albo szczęście albo umiejetnie ściągnieta blokada. Odpowiedz Link Zgłoś