Dodaj do ulubionych

simlock z SAGEM MY X5-2

IP: *.sosnowiec.msk.pl 19.08.05, 12:38
Czy to prawada że po zdjęciu simlocka z w/w telefonu zaczyna on po jakimś
czasie szwankować to znaczy zawieszać się itp ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Damineq90 Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:13
      moim przypadku tak sie stało [ale nie jestem pewien czy to od simlocka] :/ Jak się włączy ekran wygaszacza [zegarek] to po naciśnięciu czerwonej słuchawki telefon ma cały ciemny ekran i dopiero po ok 10-15 sek się wszystko odblokowuje i telefon przez 5 sek szuka sieci....niby drobnostka ale jak chce szybko zrobić zdjęcie to naprawde frustruje...no i bateria słabiej trzyma od szukania sieci. Może zmiana oprogramowania w telefonie pomoże

Pozdrawiam
      • Gość: EB Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.sosnowiec.msk.pl 20.08.05, 10:18
        Ciekawe czy to rzeczywiście od simlocka czy nie.Spotkałam się też z opinią ze
        jak prawidłowo jest zdjęty simlock to nic nie powinno się dziać. Kiedyś miałam
        tego najprostszego sagema YX1 (czy jakos tak) ,też miałam z niego zdejmowany
        simlock i działa on ok do dnia dzisiejszego (ma go moja mama). Ale pewnie to
        nie ma nic wspólnego bo jednak Sagem MY X5-2 to juz zaawansowany
        technologicznie telefon.
        • Gość: S Re: simlock z SAGEM MY X5-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:45
          Miałem tego sagema ze ściagniętym simlockiem dwa miesiące- żadnej różnicy nie
          było.Albo szczęście albo umiejetnie ściągnieta blokada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka