Dodaj do ulubionych

Nokia- Sony Ericsson

IP: *.asmed.pl 29.08.05, 22:42
Moja koleżanka ma problem, ma do wyboru Nokie 6610i i SE k508i. Nie wie co ma wybrać, dużym plusem jest dla niej radio w Noki, ale i tak nie wie co ma wybrać. Ja bym jej radził brać SE, różnica w cenie wynosi 30zł na korzyść Noki, co Wy byście poradzili?
Obserwuj wątek
    • Gość: pav Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.inter / *.inter-c.pl 29.08.05, 22:53
      WSZYSCY na tym forum odradza ci nokie 6610i - toz to bubel jest
    • Gość: uoo Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.asmed.pl 29.08.05, 23:00
      a jak jest w SE z mp3? nie wiem czy to prawda, ale gdzieś słyszałem że tylko 3 piosenki można wgrać, prawda to?
      • Gość: blq Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:02
        ma 12MB pamięci, więc to będzie około 3-4 piosenek. Ale i tak wszystko przemawia
        za SE - lepszy wyswietlacz, wiecej kolorow, lepsza polifonia, szybszy procesor,
        lepszy aparat cyfrowy, więcej pamięci. każdy z w/w lepszy od 2 do
        kilkudziesięciu razy.

6610i - bubel. zwłaszcza w 2005 roku, sierpniu.
      • speedone Re: Nokia- Sony Ericsson 30.08.05, 23:30
        Gość portalu: uoo napisał(a):

> a jak jest w SE z mp3? nie wiem czy to prawda, ale gdzieś słyszałem że tylko
        3
        > piosenki można wgrać, prawda to?

wlasnie sie bawie mp3 w telefonie i po przerobce na gp3 (telefon zapiszuje je w
        dzwiekach) pliki po 4-5 mega ja teraz okolo 0,5 mega mi sie udalo wladowac 26
        piosenek a jakos jest zadowalajaca ;)
    • Gość: uoo Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.asmed.pl 29.08.05, 23:05
      dzięki, już wiem dużo więcej :)
      miałem kiedyś do czynienia z SE t300 i tam był bardzo fajny, dla mnie przynajmniej organizer. W k508i jest podobny, a może i lepszy(chodzi o kalendarz, spotkanie/wydarzenie), orientuje się ktoś?
    • speedone Re: Nokia- Sony Ericsson 29.08.05, 23:25
      Gość portalu: uoo napisał(a):

> Moja koleżanka ma problem, ma do wyboru Nokie 6610i i SE k508i. Nie wie co ma
      w
      > ybrać, dużym plusem jest dla niej radio w Noki, ale i tak nie wie co ma
      wybrać.
      > Ja bym jej radził brać SE, różnica w cenie wynosi 30zł na korzyść Noki, co Wy
      > byście poradzili?

508 ma radio jak pamietam
      • Gość: uoo Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.asmed.pl 29.08.05, 23:53
        w żadnym z opisów tego telefonu nie wyczytałem nic o radiu, jeśli tak będzie to będę mile zaskoczony :)
        • Gość: blq Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:56
          radia niestety nie ma, ale organizery itp kalendarze bardzo dobrze rozwinięte,
          podobne (a lepsze) niż w t300! :)
          • Gość: uoo Re: Nokia- Sony Ericsson IP: *.asmed.pl 29.08.05, 23:59
            Super :)
            W takim razie nie pozwole kupić jej 6610i i będę zawzięcie namiawiał ją na SE.
            Dzięki wszystkim za pomoc.
            Pozdrawiam.
            • uncledonken Re: Nokia- Sony Ericsson 30.08.05, 09:59
              broń Boże od nokii 6610i. nie brać bo łapy pogryze :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka