Dodaj do ulubionych

KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana

19.09.05, 10:51
Ja na razie nie, w POPIE na razie jest lepiej; a u ORANGuatna btak jest
wszelkich informacji
Obserwuj wątek
    • martys_85r ja mysle nad.. 19.09.05, 11:28
      tym, nad pzrejsciem z popa do orangutana a konkrenie do oferty twoj plan.
      • Gość: myślący Re: ja mysle nad.. IP: *.cto.gda.pl / *.cto.gda.pl 19.09.05, 16:25
        Ja nie myśle ja wiem, pozostaje w POPie do kiedy można, albo kiedy zrobią
        lepszą ofertę
    • Gość: mandaryna Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:10
      Cytrusy coraz bardziej kojarzą mi się z żenadą.
      Nie przechodzę, chyba że mnie bardziej zachęcą.
      A jak nie to po prostu przejdę ale do innego operatora.
      • Gość: Marecki Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:58
        Ten Caly ORANGutanto jedna wielka H****A
      • Gość: Marecki Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:59
        Ten caly ORANGE to jedna wielka H****A nie przechodze zostaje w popie i nawet
        mysl nie przecisnie sie w glowie !!
    • sunrise79 Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana 20.09.05, 13:51
      Ja siedze w Idea Firma 50 i szczerze mowiac nie bardzo oplaca sie przechodzic.
      Za przejscie trzeba zaplacic 50 PLN netto, i podobno z mojej 50 nie moge do
      Orange 50 tylko conajmniej Orange 100.
      A juz niedługo kończy mi sie umowa i chyba pomysle nad czyms innym(moze plus?)
    • Gość: SCEPTYK Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 21.09.05, 12:25
      chyba sensu nie ma na razie, bo raz że drożej troche to pozabierali (nie dali?)
      inne dodatki typu 100smsów za grosz do grosz i będzie kokosza, tudzież gadanie
      za 30 groszy z popem.... mizeria....
      • Gość: Zzz Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: 81.15.159.* 21.09.05, 15:21
        Najlepszy jest teraz SIMPLUS. Przeniosl bym sie bez najmniejszego zawahania ale
        mam gwarancje na tel 2 lata i nie chce zdejmować simlocka :(
        • Gość: xyza Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:27
          witam!szczerze powiedziawszy Orange to nic specjalnego,porównując Orange a Pop
          to zostaję przy Popie, sms za 1 grosz i pakiet MASZ GADANE są ok, a w Orange 60
          gr za minute i 15 grosz za smsa to już lekka przesada
    • Gość: ja Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:01
      przeszłam, ze względu na mmsy za 40gr, w popie były za 1,22!!! I przy następnym
      doładowaniu wrócę pewnie do popa.
      Te pakiety minut/smsów to do odwołania, a podobno będą likwidować popa - tak
      przynajmniej Pani w salonie ORANGE powiedziała. Teraz nawet nie ma strony z
      cennikiem w popie. Jeden wielki bur... się zrobił
      • deana Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana 27.09.05, 08:23
        hej mam ważne pytanie:Mój telefon ma simlocka,tylko sieć Idea działa,czy jeśli
        kupię zestaw startowy Orange to też będzie ok?wcześniej był pop ale karta SIM
        nieważna więc nie mogę zmienić na Orange wysyłając sms:(
        • kia_girl Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana 27.09.05, 10:15
          Orange będzie działał w simlocku na Idee - bo to to samo :)

Cyt. "Blokada Simlock - Idea/Orange"
          • orissa Re: KTO Z POPA PRZECHODZI DO ORANGutana 27.09.05, 14:36
            Nie przechodzę, jestem bardzo zadowolona z POPa i na pewno nie zamienię na
            Orange.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka