Gość: hmhm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:30 Czy może wie ktoś jak nie zmianiając numeru przenieść się z Orange Go do Popa? Jakiś SMS na numer, czy jak? :P Z góry dzięx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.pronet.lublin.pl 20.09.05, 19:41 A czy Orange Go to nie nowa nazwa dla POP-a po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:31 Nie. Orange Go, to takie coś jak Era Tak Tak, a POP to odpowiednik Heyah. Przynajmniej tak mi się wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:34 To jest tak, ze teraz w prepaidach Orange sa tak jakby 2 taryfy: jedna to stary dobry Pop, nowa to Orange Go. Z Popa do OG mozna przejsc bez problemow, w druga strone: nie wiem i nie mam jak sprawdzic, bo orange.pl znowu nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhm Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:42 Już wiem! ;) Promocyjna „Migracja do oferty Nowy POP” obowiązuje od 19 września 2005 r. do odwołania - Wystarczy wysłać SMSa o treści: POP pod numer 1133. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bijata Re: Z Orange Go do POPa? 21.09.05, 19:33 coz... powyzsza wskazowka uratowala mi 'zycie' :D thx ;] , bo... ... w 'jasniejszej przyszlosci z Orange Go' nie ma czegos takiego jak pakiet 100smsow za 1 zl o_O ... chore :| Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Z Orange Go do POPa? 01.11.05, 09:32 Właśnie od niedawna mają 1gr do wszystkich sieci. Ale mnie zastanawia jedno. Skoro dalej pozwalają migrować z Orange Go do POPa to znaczy, że nie chcą likwidować tego drugiego. Że może już niedługo stworzą tańszą oferte, korzystniejszą niż GO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ososos Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.renicom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:43 orange ma po groszu do wszystkich sieci?? od kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Z Orange Go do POPa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:34 taaa?serio? ja wlasnie tak rozkminialem i doszedlem do wkiosku ze orange go to lipa bez pakietow smsow:/ pod jaki numer wysylam i co zeby aktywowac pakiet w orange go? albp jakis link do str z wyjasnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Z Orange Go do POPa? IP: 62.233.155.* 19.11.05, 12:48 z tym ze dobra rzecz wymyslili - darmowy nr za 15 zl na m-c Odpowiedz Link Zgłoś