Dodaj do ulubionych

MMS- Jak wyslac?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:20
Mam prosbe tylko prosze o wyrozumialosc:)
Otóż, chcialam sie spytac czy jest taka mozliwosc abym
mogla wyslac swoje zdjecie ktore mam w komputerze na komorke?
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 15.10.05, 13:30
      jak najbardziej tak. Jaki masz model telefonu ?
      • Gość: Kobieta Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:39
        Dzieki Joasiu.
        Z Plusa.
        • Gość: joasia_23 Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 15.10.05, 13:50
          Jaki model telefonu ? Nie u jakiego operatora bo to akurat jest bez znaczenia.
          Napisz tez czy planujesz zobic to przez irde , bluetooth czy kabelkiem?
          • Gość: kobieta Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:22
            Tylko ze ja chcialam wyslac znajomemu na komorke swoje zdjecie z internetu.
            On ma Nokie. On ma z Plusa i ja tak samo.
            • joasia_23 Re: MMS- Jak wyslac? 15.10.05, 14:25
              Z netu na komórke sie nie da. Chyba że z bramki mms Orange ale Ty masz w Plusie
              więc odpada.
              • Gość: kobieta Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:33
                Ale dzieki za zainteresowanie i pomoc.
                Jest taka stronka gdzie mozna wyslac mms ,ale ja chcialam tylko jednorazowo
                wyslac zdjecie a tam trzeba sie zalogowac i zalozyc konto.
                foto.plusgsm.pl:7001/en/webnonsubscriber/login.jsp
                • joasia_23 Re: MMS- Jak wyslac? 15.10.05, 14:37
                  To załóz konto.
                  • Gość: JotKa Re: MMS- Jak wyslac? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.10.05, 20:40
                    A po cholerę zakładać konto ?Przecież to jest płatne.Co miesiąc.W plusie nic za
                    darmo.Daj sobie spokój z wysyłką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka