serfing 04.10.02, 17:58 Witam napiszcie cos mi o tel nokia plusy minusy:)dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TROY Re: nokia 3210 IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 18:20 Plusy-latwosc obslugi,praktyczny,nieskomplikowany telefon. Minusy-bateria oraz usterki display. Szybko sie zuzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henkor Re: nokia 3210 IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:36 Duzo wiadomosci i testy komorek mozna znalezc na www.wirtualna polska.pl/telefonia oraz na www.gsmonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: nokia 3210 07.10.02, 12:19 glowna wada tego modelu to taka, ze ponad polowa z nich gubi zasieg bez wyraznej przyczyny, a dobra 1/4 jest stale poza zasiegiem - uszkodzenie anteny, do naprawienia tylko tzw. air hot gunem, po bardzo wysokich kosztach - wyzszych niz wartosc telefonu; uszkodzenie powstaje oczywiscie mechanicznie, ale moze je spowodowac np. taka sytuacja: miales fona w kieszeni kurtki i polozyles kurtke dosc mocno na stole, uderzajac w sumie nieznacznie , telefonem o stol; inne by nawet nie zarejestrowaly takiej sytuacji - n3210 potrafi odmowic dalszej wspolpracy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeweller Re: nokia 3210 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 13:39 Urządzenie bardzo już stare i, w porównaniu z jakimkolwiek aparatem dostępnym na sklepowych półkach, prościutkie, wielkie, ciężkie. Ogólnie nieciekawe, nie polecam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: nokia 3210 10.10.02, 02:05 Popieram to co napisal TROY, czsami uzywam jeszcze mojej starej 3210... Telefon w porzadku, ale bateria to totalny kit. Ma juz chyba z 4 lata, 90 godzin przegadanych - wiec niewiele - ale bateria wytrzymuje zaledwie pare dni i to na czuwaniu... Z gubieniem zasiegu to tez prawda - mi sie to ani razu nie zdarzylo, ale moja dziewczyna miala taki problem z nokia 3210... Musiala kupic inny. Szczerze mowiac jesli ktos chce Ci go oddac za darmo, bo kupil nowy, to bierz - jesli nie to polecam Nokie - ale nowszy model... Pozdrawiam z Madrytu Odpowiedz Link Zgłoś
matt23 Re: nokia 3210 16.10.02, 18:04 Seria 3XXX to najprostrza seria Nokii. Model 3210 jest juz bardzo stary, najnowsza trojka obecnie to 3650. Moim zdanie phone zbyt stary aby go kupic a baterii tez nie oplaca sie do niego kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś