Dodaj do ulubionych

usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie?

IP: *.acn.waw.pl 02.12.05, 00:09
gdzie usune sim locka w noki 6680?chodzi mi o Wawe...pytalam w wielu
miejscach,ale bezskutecznie....

Obserwuj wątek
    • blq nigdzie. 02.12.05, 00:30
      nigdzie w Polsce.

Litwa i Chorwacja.
      • Gość: 1234 Re: nigdzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:35
        blq jak zwykle widze ze wprowadzasz ludzi w blad ale czego sie po tobie mozna
        spodziewac

simlocki z bb5 zdejmuje jeden gosc w piasecznie (tym pod warszawa) niestety nie
        moge publicznie podac jego adresu
        • Gość: blq takie cos to kazdy moze napisac :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:58
          ja znam kolesia ktory sprzedaje karabiny plazmowe, ale niestety nie moge podac
          jego adresu....
          • Gość: 1234 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: daga Re: nigdzie. IP: *.acn.waw.pl 02.12.05, 16:44
          to podaj adres na maila dagi1982@gazeta.pl
    • Gość: daga Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 13:48
      moze jednak ktos wie?
      • yavorius tia 05.12.05, 14:20
        1234 wie, ale to jest wiedza tajemna <rotfl>
        • Gość: blq 1234 i jego 'wiedza' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:48
          1234 g... wie (nawet nie ma odwagi wystapic pod prawdziwym nickiem) a ten jego
          pan z Piaseczna po prostu zabiera telefony i wysyla (lub jedzie z nimi) do
          innego kraju (Litwa Chorwacja, tak jak pisałem).

o ludzka naiwności...

PS. Daga nie wymagaj niemożliwego.
          • Gość: 1234 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:29
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: daga Re: 1234 i jego 'wiedza' IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 23:35
              nie ma telefonu?zartujesz?ja mam akurat nokie 9300...zreszta zamieszczalam
              pytanie odnosnie tego modelu,ale moj kuzyn dostal nokie 6680 z Anglii i jezdzie
              po Wawie szukajac kogos kto zdejmie sim-locka lecz nadaremnie...a Ty gdybys
              mial na kogos namiary to moglybys pomoc...po to jest to forum....a zreszta bez
              laski...
            • Gość: blq glupi lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:08
              o tak. przylazisz tutaj, zeby sie wylansowac, co to nie jesteś - i kogo to nie
              znasz. że masz takie znajomości, że potrafią ci w serwisie nokii wgrać czystego
              softa.

a ja mówie o normalnych, pozanokiowych serwisach, gdzie za normalne pieniądze
              możesz wgrać soft bez simlocka. takiego czegoś nie ma, więc NIE LANSUJ MI SIE TU
              SWOIMI ZNAJOMOSCIAMI.

a jesli twierdzisz ze ja niewiele wiem o telefonach, to pokaż że wiesz więcej. a
              nie, że masz lepsze znajomości, bo to nie o to chodzi. pokaż SWOJA wiedze, swoje
              dokonania i wyrób sobie renome na tym forum. póki co jesteś rządkiem cyferek w
              ciągu arytmetycznym, głupiutkim lanserem, to wszystko.

PS. zgłoś się do mnie, jak uda ci się zmienić wersję bootloadera w telefonie.
              samemu, nie dzięki swoim kontaktom!!
              • speedone Re: glupi lanser 06.12.05, 00:30
                gosciu pod pkn jest ktory mi zawsze zdejmowalam z dziwnych telefonow smoki moze
                tez Ci pomoze ma salon (nieznam ulicy :)) od strony skierniewic od razu za pkn w
                uliczy moze Ci sie uda znalesc szyby tez obok tam robia

pozdrawiam
                PS reklama jego byla taka fahna z krowka ze jej budzik nie buuczy :)
              • Gość: 1234 Re: glupi lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:27
                Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze potrzeby
                ale zaczne tutaj czesciej bywac bo lubie czytac glupoty ktore wypisujesz.
                Oczywiscie bede glownie czytac.
                • speedone Re: glupi lanser 06.12.05, 01:32
                  Gość portalu: 1234 napisał(a):

> Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze potrzeby
                  > ale zaczne tutaj czesciej bywac bo lubie czytac glupoty ktore wypisujesz.
                  > Oczywiscie bede glownie czytac.

juz nam brakowalo kolejnego trolla te rofum ma swoj urok ciagle ktos przylazi
                  taki wielki troll fajny w jak zwykle blq da sie w potyczke slowna z nim on
                  argumenty a troll ze nokia jest super(lub siemens jak ostatnio) eh lubie to :)
                • yavorius Re: glupi lanser 06.12.05, 07:58
                  Gość portalu: 1234 napisał(a):
                  > Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze
                  potrzeby

Bo gó.. wiesz, tylko szczekasz.
                • Gość: blq nie dość że głupi, to jeszcze ciężki przypadek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:55
                  Nie wypowiadasz się na tym forum, bo nie widzisz potrzeby pomagania innym. Albo
                  nie masz wystarczającej wiedzy.

Twoja pozerka jest tak żałosna, że aż śmieszna. Ale chcesz to sobie przychodź i
                  czytaj moje "głupoty". Ja laika wyczuje na kilometr, więc "gadaj zdrów".

Od czasu, gdy zaistniałeś tu wyłącznie jako anonim i nie wypowiedziales sie w
                  zadnej merytorycznej kwestii nie jestes dla mnie "1234" nawet; jesteś dla mnie 0.

Nawet Troll (Zawiasa), ktorego bardzo nie lubię, wchodzi tu i pisuje (w swoim
                  mniemaniu) by pomagać innym. Ty, durny pozerze, wchodzisz tu tylko po to, by się
                  lansować. Sam odpowiedz sobie na putanie, ile jesteś wart?

PS. A podkopywać moją wiedze bełkotem, to każdy potrafi. Spróbuj cwaniaczku
                  zrobić to rzetelną wiedzą. Potrafisz? Czy znów tchórzysz?
                  • Gość: 1234 Re: nie dość że głupi, to jeszcze ciężki przypade IP: 83.24.103.* 06.12.05, 14:06
                    Czujesz sie dowartosciowany swoimi dyrdymalami? Ciesze sie
                    • Gość: blq ja sie nie musze dowartosciowywac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:35
                      wzialem sie na powaznie za ten serwis z Piaseczna. i albo cie zdemaskuje, ze
                      bredzisz, albo twoi kolesie poleca na zbity pysk z pracy.

ps. a co to za inny IP?
                      - zbiorowy nick do walki z blq?
                      - wrocilo sie z pracy do domku?
                      - serwerek proxy sie załączyło?

he he he...
            • yavorius Re: 1234 i jego 'wiedza' 06.12.05, 07:57
              Tchórzliwy anonim portalu: 1234 wybełkotał(a):
              > simlocki z telefonow z Piaseczna sa zdejmowane w serwisie Nokii.
              > Adresu nie podam nawet na priv

Może dlatego, że nie ma serwisu Nokii w Piasecznie?

Jak nie podasz adresu, to nie pisz, że ktoś to robi, bo to jest dezinformacja,
              tchórzu.
    • charlie_x Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie 08.12.05, 17:12
      ..nie wiem czy cie to pocieszy,ale tu w Londynie i jego
      okolicach tez nie mozna usunac tej blokady.Pozostaje mi tylko cierpliwie czekac
      a.. w tym czasie uzywac poczciwego sagema.pozdr..8)
      • Gość: daga Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie IP: *.acn.waw.pl 08.12.05, 23:37
        dzieki charlie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka