Gość: daga IP: *.acn.waw.pl 02.12.05, 00:09 gdzie usune sim locka w noki 6680?chodzi mi o Wawe...pytalam w wielu miejscach,ale bezskutecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1234 Re: nigdzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:35 blq jak zwykle widze ze wprowadzasz ludzi w blad ale czego sie po tobie mozna spodziewac simlocki z bb5 zdejmuje jeden gosc w piasecznie (tym pod warszawa) niestety nie moge publicznie podac jego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq takie cos to kazdy moze napisac :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:58 ja znam kolesia ktory sprzedaje karabiny plazmowe, ale niestety nie moge podac jego adresu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: nigdzie. IP: *.acn.waw.pl 02.12.05, 16:44 to podaj adres na maila dagi1982@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 13:48 moze jednak ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq 1234 i jego 'wiedza' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:48 1234 g... wie (nawet nie ma odwagi wystapic pod prawdziwym nickiem) a ten jego pan z Piaseczna po prostu zabiera telefony i wysyla (lub jedzie z nimi) do innego kraju (Litwa Chorwacja, tak jak pisałem). o ludzka naiwności... PS. Daga nie wymagaj niemożliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: 1234 i jego 'wiedza' IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 23:35 nie ma telefonu?zartujesz?ja mam akurat nokie 9300...zreszta zamieszczalam pytanie odnosnie tego modelu,ale moj kuzyn dostal nokie 6680 z Anglii i jezdzie po Wawie szukajac kogos kto zdejmie sim-locka lecz nadaremnie...a Ty gdybys mial na kogos namiary to moglybys pomoc...po to jest to forum....a zreszta bez laski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq glupi lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:08 o tak. przylazisz tutaj, zeby sie wylansowac, co to nie jesteś - i kogo to nie znasz. że masz takie znajomości, że potrafią ci w serwisie nokii wgrać czystego softa. a ja mówie o normalnych, pozanokiowych serwisach, gdzie za normalne pieniądze możesz wgrać soft bez simlocka. takiego czegoś nie ma, więc NIE LANSUJ MI SIE TU SWOIMI ZNAJOMOSCIAMI. a jesli twierdzisz ze ja niewiele wiem o telefonach, to pokaż że wiesz więcej. a nie, że masz lepsze znajomości, bo to nie o to chodzi. pokaż SWOJA wiedze, swoje dokonania i wyrób sobie renome na tym forum. póki co jesteś rządkiem cyferek w ciągu arytmetycznym, głupiutkim lanserem, to wszystko. PS. zgłoś się do mnie, jak uda ci się zmienić wersję bootloadera w telefonie. samemu, nie dzięki swoim kontaktom!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: glupi lanser 06.12.05, 00:30 gosciu pod pkn jest ktory mi zawsze zdejmowalam z dziwnych telefonow smoki moze tez Ci pomoze ma salon (nieznam ulicy :)) od strony skierniewic od razu za pkn w uliczy moze Ci sie uda znalesc szyby tez obok tam robia pozdrawiam PS reklama jego byla taka fahna z krowka ze jej budzik nie buuczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: glupi lanser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:27 Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze potrzeby ale zaczne tutaj czesciej bywac bo lubie czytac glupoty ktore wypisujesz. Oczywiscie bede glownie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: glupi lanser 06.12.05, 01:32 Gość portalu: 1234 napisał(a): > Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze potrzeby > ale zaczne tutaj czesciej bywac bo lubie czytac glupoty ktore wypisujesz. > Oczywiscie bede glownie czytac. juz nam brakowalo kolejnego trolla te rofum ma swoj urok ciagle ktos przylazi taki wielki troll fajny w jak zwykle blq da sie w potyczke slowna z nim on argumenty a troll ze nokia jest super(lub siemens jak ostatnio) eh lubie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: glupi lanser 06.12.05, 07:58 Gość portalu: 1234 napisał(a): > Pograzasz sie. Nie wypowiadam sie na tym smiesznym forum bo nie widze potrzeby Bo gó.. wiesz, tylko szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq nie dość że głupi, to jeszcze ciężki przypadek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:55 Nie wypowiadasz się na tym forum, bo nie widzisz potrzeby pomagania innym. Albo nie masz wystarczającej wiedzy. Twoja pozerka jest tak żałosna, że aż śmieszna. Ale chcesz to sobie przychodź i czytaj moje "głupoty". Ja laika wyczuje na kilometr, więc "gadaj zdrów". Od czasu, gdy zaistniałeś tu wyłącznie jako anonim i nie wypowiedziales sie w zadnej merytorycznej kwestii nie jestes dla mnie "1234" nawet; jesteś dla mnie 0. Nawet Troll (Zawiasa), ktorego bardzo nie lubię, wchodzi tu i pisuje (w swoim mniemaniu) by pomagać innym. Ty, durny pozerze, wchodzisz tu tylko po to, by się lansować. Sam odpowiedz sobie na putanie, ile jesteś wart? PS. A podkopywać moją wiedze bełkotem, to każdy potrafi. Spróbuj cwaniaczku zrobić to rzetelną wiedzą. Potrafisz? Czy znów tchórzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: nie dość że głupi, to jeszcze ciężki przypade IP: 83.24.103.* 06.12.05, 14:06 Czujesz sie dowartosciowany swoimi dyrdymalami? Ciesze sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq ja sie nie musze dowartosciowywac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:35 wzialem sie na powaznie za ten serwis z Piaseczna. i albo cie zdemaskuje, ze bredzisz, albo twoi kolesie poleca na zbity pysk z pracy. ps. a co to za inny IP? - zbiorowy nick do walki z blq? - wrocilo sie z pracy do domku? - serwerek proxy sie załączyło? he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: 1234 i jego 'wiedza' 06.12.05, 07:57 Tchórzliwy anonim portalu: 1234 wybełkotał(a): > simlocki z telefonow z Piaseczna sa zdejmowane w serwisie Nokii. > Adresu nie podam nawet na priv Może dlatego, że nie ma serwisu Nokii w Piasecznie? Jak nie podasz adresu, to nie pisz, że ktoś to robi, bo to jest dezinformacja, tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie 08.12.05, 17:12 ..nie wiem czy cie to pocieszy,ale tu w Londynie i jego okolicach tez nie mozna usunac tej blokady.Pozostaje mi tylko cierpliwie czekac a.. w tym czasie uzywac poczciwego sagema.pozdr..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: usuwanie sim locka w nokii 6680 gdzie w Wawie IP: *.acn.waw.pl 08.12.05, 23:37 dzieki charlie;) Odpowiedz Link Zgłoś