peter.steele 02.12.05, 12:06 jaki jest telefon Nokii z takimi samymi opcjami jak V3 ?? Bo chyba bede wymienial i mam juz wybrana motorole i teraz nie orientuje sie na temat nokii. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Motorola V3 kontra Nokia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:00 dokladnie takiego samego jak v3 to raczej nie ma. zawsze są drobne roznice. jesli chcesz dobry łamany telefon Nokii (znacznie lepszy od v3) to jest taki jeden - w porownywalnej cenie. nazywa sie Nokia 6260. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Motorola V3 kontra Nokia 02.12.05, 15:35 mi nie chodzi o taki skladany telefon, ale o funkcje nie typu aparat, i melodyjki, ale o baterie i posiadanie blootooth´a Odpowiedz Link Zgłoś
blq no to ja nie rozumiem... 03.12.05, 00:16 v3 ma owszem - dobry bluetooth. nie orientuje sie dokladnie, ktore Nokie mają rownie sprawny szybki bluetooth. natomiast bateria - żadna rewelacja w v3 - widzialem lepsze. z tego co piszesz, to ideałem dla Ciebie byłaby 6310i? czy mi się tylko wydaje? no bo ma i bluetooth, i rewelacyjną baterię. i Nokia.... Odpowiedz Link Zgłoś