Gość: Marzena IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 13.12.05, 16:20 Proszę o pomoc!!! Czy ktoś wie gdzie znaleźć sterowniki to tego telefonu? Chcę zgrać zdjęcia z tego telefonu do komputera i nie mogę tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: MOTOROLA V525m 13.12.05, 16:53 zdjęcia z telefonu zgrywasz programem Mobile Phone Tools. www.cel-unlock.com/prog.htm tu go znajdziesz. zajmuje jednak około 60MB. sterowniki modemu motoroli są zawarte w programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: MOTOROLA V525m IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 13.12.05, 19:06 Dziękuję za informacje, ale nie mogę tego zainstalować z tej linki. Wyskakują błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
blq no cóż... 13.12.05, 19:22 strony z takim softem zwykle są "niepewne", często też zamykane. jak masz jakiś p2p (typu e-mule) to spróbuj stamtąd. a jak nie.... www.v980.net/descargas/programas/ .... no i masz dobry dowód na to co przed chwilą napisałem - chciałem podać jeszcze stronkę mobile.e800.com.cn/ ale wchodze i jest zupełnie co innego niż było jeszcze 3 dni temu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: no cóż... IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 13.12.05, 20:09 A i tu to samo. Program się zapisał, ale w połowie instalacji zazyczył sobie włożenia dysku z jakimś plikiem. No cóż, bardzo bardzo dziękuję za informacje i linki. Pozdrawiam :-)) Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: no cóż... 13.12.05, 20:15 ważne że wiesz jak on się nazywa. może masz jakiegos znajomego co ma inną motorolę? zwłaszcza użytkowników e398 troche jest, a ten program im na płytce dołączają do zestawu. zresztą jest jeszcze inna możliwość - zainstalować program PST a na to jakiś p2kcommander albo MCK (motokommkit) - no ale to już troche roboty jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: no cóż... IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 14.12.05, 15:58 Witam ponownie!! Posłuchałam porad i wszystko się udało. Faktycznie wystarczyło wgrać MPT i po problemie. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś