kkolasinska 30.01.06, 15:36 Jak wyzej. Jak jest z łączem internetowym i cenami w Tele2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poconick Re: Tele 2 i internet 30.01.06, 19:53 kkolasinska napisała: > Jak wyzej. Jak jest z łączem internetowym i cenami w Tele2 ? Narazie tele2 oferuje polaczenia dial-up. a ceny jak masz np plan DWiW w tele2 to 10gr w szczycie i 4gr w pozostalym czasie, weekendy i swieta. Tu znajdziesz wszystko: www.tele2.pl/oferta/dostep_przez_modem/dostep_przez_modem.html i w poszczegolnych planach taryfowych tez znajdziesz. A poza tym proponuje spytaj na forum w dziale interner. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Tele 2 i internet 06.02.06, 15:10 Czy moze ktos mi jeszcze napisac co nieco ? pytanie jak w temacie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Tele 2 i internet 07.02.06, 10:01 kkolasinska napisała: > Czy moze ktos mi jeszcze napisac co nieco ? pytanie jak w temacie > Pozdr Jedyne co moge ci dodac od siebie to info ze tele2 zamierza wprowadzic staly dostep do netu, podobny do neostrady. Zakladaja ze moze uda im sie to zrobic przed wakacjami. ale raczej napewno w tym roku. Tu jest watek o tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=759&w=35600315 Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Tele 2 i internet 08.02.06, 11:47 Mam nadzieje ze pojdzie to sprawnie i bede juz w pełni zadowolna Odpowiedz Link Zgłoś