Dodaj do ulubionych

Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2

15.02.06, 19:48
Witam!

Sory za głupie pytanie, ale wie ktoś może jak wyłączyć w tym modelu ciagły sygnał na sms-y? tzn chodzi mi o to żeby nie zapętlał dzwonka który wybrałem i po jednym odtworzeniu przestał..Na wibracjach tak samo. Przecież chyba się potnę, jak dostanę smsa o 3 w nocy i będzie mi dzwonił do rana, póki go nie wyłączę..

pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 21:26
      Nie da się - on ma chyba tak w sofcie ustawione, że odtwarza dzwonek ileś razy.
      • hawkmoon269 Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 15.02.06, 21:32
        Ok dzięki Greg za info. Ale z tego co się orientuje nie ma nieoficjalnego softa do tego modelu, który by nie miał tego idiotycznego "szybkiego menu Orange" :)
        • Gość: tolor Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:48
          Jest na sygnal z smsow pewien sposob. Nagraj jakis dzwiek i dograj przez reszte
          czasu cisze, a pozniej ustaw to jako dzwonek smsa. Dzwiek smsa odtwarza sie
          chyba przez 15 sekund, wiec jesli przez pierwsze 3 sekundy dasz jakis dzwiek, a
          przez pozostale 12 bedzie cisza to tak samo odtworzy to telefon.
        • Gość: Greg Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 IP: *.acn.waw.pl 16.02.06, 00:14
          Soft byłby, wszak w marketach w Polsce można kupić 6-2 z oryginalnym softem,
          ale brak na razie w Polsce boxów do zgrania/wgrania go.
    • Gość: slowak Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:12
      Żeby nie zakładać nowego tematu. Mam inne pytanie: Czasami jeżeli uzywam telefon cały dzień, robię zdjęcia, odtwarzam mp3, a pozniej chce uruchomić jakąś grę to pisze mi że nie ma pamieci do uruchomienia gry. Musze wyłaczyc i właczyć telefon, tak jakby mu RAMu brakowało ;) To normalne? Czym to moze być spowodowane?

Pozdr.
      • yavorius Re: Pytanie do posiadaczy Sagema my X6-2 17.02.06, 10:14
        Pewnie telefon ma jakąś pamięć podręczną, której przepełnienie nie pozwala na
        uruchomienie gry. Pamięć ta jest kasowana podczas wyłączania telefonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka