ewinii 18.03.06, 10:00 Mam irde firmy seven, lecz niestety plyta ze sterownikami nie dziala mogl by ktos mi podac adres do jej sterownikow oraz jakis program ktorym moge sie laczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bob Re: Irda IP: *.plusgsm.pl 18.03.06, 10:43 Jezeli masz system Win XP to sprobuj ja podlaczyc jako bez wgrywania czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewinii Re: Irda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:21 nie chce mi sie logowac no ok podlacze i co dalej? najlepiej zgadaj na gadu 9699525 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewinii Re: Irda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:26 sorki ze jeden po drugim al enie idzie edytowac jak ja instlowalem wyskoczyl blad ze system windows cos tam cos tam co zrobic nacisnelem mimo to kkonynuj :/ ale chyba i tak nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Irda IP: *.plusgsm.pl 18.03.06, 11:49 Sprobuj tak: 1.Odinstaluj wszystko co zainstalowales w zwiazku z ta irda 2.Uruchom system bez wlozonej irdy 3.Wetknij irde w USB System powinien sam odnalezc wlasne sterowniki To o czym piszesz chyba swiadczy, ze system cie informuje o braku zaakceptowanych przez Microsoft testow zgodnosci sterownikow. Zazwyczaj mozna kliknac "Mimo to kontynuuj".Jesli postapisz jak w 1,2,3 to nie powinien ci ten monit wyskoczyc. Przyloz sie do tego co piszesz, bo trudno cie zrozumiec.> sorki ze jeden po drugim al enie idzie edytowac jak ja instlowalem wyskoczyl > blad ze system windows cos tam cos tam co zrobic nacisnelem mimo to kkonynuj :/ Odpowiedz Link Zgłoś