Gość: pytajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:57 hej, chce kupic startera, zastanawiam sie miedzy popem a tak takiem (znajomi - polowa w tak taku, polowa w orange)...czy sa tu jacys uzytkownicy tych ofert? jakies uwagi? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: POP czyTAK TAK? 04.04.06, 10:12 Ja bym wziął w Taktaku, chociażby dlatego że po 8 miesiącach będziesz miał najtaniej na rynku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: POP czy TAK TAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:51 a ile mozna odbierac rozmowy po zakupie sima? w popie wiem ze przez rok. jak wyglada syt w tak taku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baxter Re: POP czy TAK TAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:39 w tak-taku chyba przez miesiąć a potem doładowujesz 20(1 miesiąc+1 miesiąć wychodzące, 50( 3+1)itd. jesli nastawiasz się na odbieranie to jednak pop ale jeśli chcesz dzwonic to zdecydowanie TAk-Tak, sa pakiety 25 minut wymiennie na 100 smów(Era, heyah i stacjonarne) za 7,32 zł i masz nieograniczony czas na wykorzystanie, a nie jak w popie - tylko miesiąc.Jestem a Tak- Taku ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolona.Narazie nie ma podwójnego doładowania ale było juz 2 razy i myslę, ze jeszcze kiedys wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: POP czyTAK TAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:36 kup sobie adapter dual sim i wtedy będziesz mógł korzystać bez większych problemów z kart w obydwu sieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: POP czyTAK TAK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:37 ooo, a co to takiego? ten dual sim...jak to dziala? czy bede zmuszony do korzystania z dwoch numerow jednoczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś