Dodaj do ulubionych

Wszystko o Motoroli SLVR L7

IP: *.orange.pl 22.06.06, 13:54
Proponuje wątek, w którym będzie można pisać o w/w telefonie.
Wszystko będzie w jednym miejscu.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 22.06.06, 13:57
      Podepnę się z jednym linkiem:)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=42563900&v=2&s=0
      • Gość: ;) Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.orange.pl 22.06.06, 13:59
        dzięki
      • Gość: ;) Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.orange.pl 22.06.06, 14:06
        A czy cena odzwierciedla możliwości/jakość telefonu.
        Czy się nie wiesz i szybko działa?
        Jakie maksymalnie karty pamięci "przyjmuje" i ile mniej więcej kosztują?
        Jakie macie doświadczenia z tym telefonem???

Nie wiecie czy będzie w ofercie Orange???
        • Gość: ;) Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 - korekta IP: *.orange.pl 22.06.06, 14:08
          Chodziło oczywiście o to czy się nie wiesza.
          Przepraszam za bład.
          • yavorius poczekaj na blq 22.06.06, 14:09
            On tu jest od telefonów, ja bardziej się usługami zajmuję :D
        • kolodziejo Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 22.06.06, 14:40
          Mam ten telefon i zaraz chętnie odpowiem :)
          • Gość: ;) Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.orange.pl 22.06.06, 14:49
            A ja chętnie poczytam :)
        • kolodziejo Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 22.06.06, 15:02
          Moim zdaniem, cena odzwierciedla możliwości telefonu (u operatorów jest niższa
          niż SE k750i czy Samsungów serii d), a jakość - bez dwóch zdań. Każda motorola
          nienależąca do serii c jest idealnie spasowana i perfekcyjnie wykonana.

Telefony z tego typu oprogramowaniem (L7 to bardzo dalekie rozwinięcie systemu z
          V300, V500, V600, E398, V547...) - szczególnie te nowe - nie zawieszają się i
          można im zaufać. Szybkość działania została poprawiona i jest do przyjęcia. Nie
          ma żadnych spowolnień w menu.

Maksymalna pojemność karty to 1 GB (ponieważ większych kart tego typu nie ma
          jeszcze na rynku).

Ceny ze sklepu merlin.pl:
          - 256 MB za 76 zł (używam)
          - 512 MB za 116 zł
          - 1 GB za nieco powyżej 200 zł.

Na Allegro nieco niższe.

Dla mnie telefon jest wręcz idealny. Czas użytkowania baterii - u mnie około 5-7
          dni. Wyświetlacz rewelacyjny. Dźwięk z słuchawek mocny i głośny. Z głośniczka -
          również. Nie ma tu też Sony Ericssonowego "pierdzenia" przy dużych głośnościach.
          Jakość aparatu - z VGA już się więcej nie wyciśnie. Obudowa świetnie spasowana i
          sztywna (metalowa)

Myślę, że Orangutan już go nie wprowadzi...
          • Gość: ;) Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.orange.pl 22.06.06, 15:05
            Dzięki
            Tylko szkoda że nie ma radia FM i aparat tylko VGA - ale wszystkiego mieć nie
            można...
            • kolodziejo Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 22.06.06, 15:07
              Nie ma. A jedyną wadą przy moim użytkowaniu jest niewidoczny w słońcu
              wyświetlacz, ale tylko gdy wybrane jest menu "Scarlet" (najładniesze :/)
          • Gość: joasia_23 Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 27.06.06, 22:08
            Ja mam takie pytanie : czy warto zamienić Samsunga E720 na tę Motorolę ?

P. S. Jakośc rozmów w tym Samsungu jest naprawdę fatalna :(
            • kolodziejo Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 28.06.06, 08:16
              Staricsz:

aparat 1,3 M na rzecz VGA

Zyskasz:

tryb głośnomówiący
              wybieranie głosowe
              złącze kart pamięci
              znacznie wydajniejszą baterię

Jakość rozmów będzie o wiele lepsza ale z Motorolą jest inny problem. Mianowicie
              dość cicho słychać, nawet przy maksymalnej głośności. Mi wystarczy, ale
              niektórzy narzekają.

Pozdrawiam
              • Gość: joasia_23 Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 28.06.06, 10:48
                Zastanawiam się jeszcze nad D750i ale do niej musiałabym dołożyć stówkę.
                • kolodziejo Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 28.06.06, 12:14
                  E, ja bym brał L7 bo chyba ta stówka nie pokrywa różnic :). Miałem ten sam
                  dylemat i nie żałuję.
                  • Gość: joasia_23 Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 28.06.06, 12:27
                    Jednak zdjęcia wychodzą (podobno) nieporównywalnie lepiej a poza tym miałam
                    kiedyś Motorolę C650 i zraziłam się do telefonów tej marki.
                    • Gość: joasia_23 Re: Wszystko o Motoroli SLVR L7 IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 28.06.06, 19:38
                      Już kupiłam - SE D750i.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka