schizoo 15.02.08, 11:05 z dużym temperamentem,tylko poważne propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 12:01 schizoo napisał: > z dużym temperamentem,tylko poważne propozycje:) > Nadal? Schizoostom, Ty może zatrudnij dobrego detektywa, bo czas płynie i w końcu będzie Cię czekać tylko andropauza, a nie żadna kobieta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 12:47 och menka,menka,myślisz,że na ryby też raz w roku chodzę ....i ciągle miałbym tę samą rybkę łowić.....nudy,nudy i jeszcze raz nudy:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:05 Ba, najłatwiej złowić jakąś śniętą rybkę - odurzoną;P Złap złotą i wtedy męcz i dręcz. Może spełni Twoje najbardziej perwersyjne fantazje w ramach promocji. Powiedz, czego Ty byś chciał? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:30 menk.a napisała: > Powiedz, czego Ty byś chciał? ;PP tak maksymalnie musi mieszkać ode mnie 50km,bo dalsze wycieczki mnie męczą,lub sama musi być mobilna,a na miejscu przygarnę pod swoje skrzydełka:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:35 schizoo napisał: > menk.a napisała: > > Powiedz, czego Ty byś chciał? ;PP > tak maksymalnie musi mieszkać ode mnie 50km,bo dalsze wycieczki mnie męczą,lub > sama musi być mobilna,a na miejscu przygarnę pod swoje skrzydełka:) > > A póki co w promieniu 50km ni jednej żywej kobiety? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:01 menk.a napisała: > A póki co w promieniu 50km ni jednej żywej kobiety? ;)) halo! obudź się ,Tobie też mam dwa razy tłumaczyć...odwykłem od tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:10 Wypraszam sobie. Sprawdzam tylko Twoją czujność ;P Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:35 więc kiedy mogę się Ciebie spodziewać ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:39 Jak tylko przyślesz po mnie wygodny dyliżans. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:38 menk.a napisała: > Jak tylko przyślesz po mnie wygodny dyliżans. ;))) możliwości jest wiele:) szach! Twój ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:46 Mój ruch to miednica w górę, miednica w dół. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:20 Scchizooo, noo wreszcie!;)) żyjesz;))) Pisałam w innym wątku, ale skasowali.. nadal szukasz?;) Tobie zawsze mało :P Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:31 khinga napisała: > Scchizooo, noo wreszcie!;)) żyjesz;))) > Pisałam w innym wątku, ale skasowali.. > > nadal szukasz?;) Tobie zawsze mało :P > hej,my się w ogóle znamy??? jakoś nie mogę sobie przypomnieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: szukam kobiety 15.02.08, 13:40 starzejesz się schizooo...skleroza;))) za dużo masełka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:02 być może,ale mimo wszystko pozdrawiam, niech moc będzie z tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 14:36 ż a r t o w a ł e m :))) p.s.oczy-wiście bardzo dobrze pamiętam,że mi ciągle odmawiasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:34 no to powiedź,czemu ciągle jesteś na NIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:34 teletoobis napisał: > Podac Ci adres, czy pamietasz? :) co tam ci się uroiło w chorej główce ? Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:45 A opowiecie mi,co to znaczy z dużym temperamentem? W końcu możemy mieć na ten temat różne wyobrażenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: szukam kobiety 15.02.08, 15:46 To taka, co nie boi sie latac na swojej miotle powyzej 200 km/h :) Odpowiedz Link Zgłoś