Dodaj do ulubionych

przedluzenei umowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:02
niedlugo konczy mi sie umowa w erze ale nie mam mozliwosci otrzymania nowego tel. poniewaz moje rachunki byly zbyt niskie (przez 4 lata po ok. 30zl) zaoferowali mi natomiast migracje do era fun i wlasnie w zwiazku z tym mam do was pytanie czy to sie oplaca czy lepiej calkowicie zerwac umowe i zawrzec nowa na abonament 25 zl rowniez w erze z tym ze telefony w obu przypadkach nie sa za rewelacyjne czy tez przejsc do innej sieci np do orange. byla bym wdzieczna za rade.
Obserwuj wątek
    • Gość: joasia_23 Re: przedluzenei umowy IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 18.08.06, 21:21
      Jasne, przejdź do Orange. Zapoznałaś się już z ich cennikiem telefonóe ?
      • Gość: magda Re: przedluzenei umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:24
        jeszcze nie ale zamierzam to zrobic w poniedzialek
        • Gość: Zack migracja do prepaid IP: *.it-net.pl 19.08.06, 09:10
          Wydaje mi się, że nawet przy takich rachunkach masz możliwość zakupu aparatu w erze.
          Jeśli na rachunki zamierzasz przeznaczać taką samą kwotę jak dotychczas powinaś się liczyć z wysokimi cenami telefonów w każdej sieci.
          Zastanów się nad przejściem ze swoim numerem do Tak Taka i zakupem aparatu na wolnym rynku. Jeśli nie oczekujesz telefonu z "bajerami" to za około 300 pln możesz kupić dobry, nowy aparat np:
          sklep.avans.pl/index.php?cPath=284_285_288&sort=4a&page=1

• Gość: Zack cenniki IP: *.it-net.pl 19.08.06, 09:13
          telepolis.pl/promocje.php?id=100
          Na stronie, do której powyżej zamieściłem link, znajdziesz zebrane aktualne cenniki operatorów.
        • Gość: gauche Re: przedluzenei umowy IP: *.ztpnet.pl 19.08.06, 10:20
          Jeżeli masz zamiar wydawać nadal 30 zł, to daj sobie spokój z abonamentem. W
          Orange dostaniesz w podobnej cenie jak na alllegro a w dodatku uwiązanie na 2
          lata umową.
    • Gość: Magda przedluzenei umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 14:00
      a co myslicie o orange mix albo o plus mix??
      • Gość: joasia_23 Re: przedluzenei umowy IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 19.08.06, 15:18
        Plus mix wg mnie jest korzystniejszy. Masz smsy do plusa za 1 grosz, darmowe
        wieczory i weekendy ( chyba za 5 zł na miesiąc) i darmowy numer ( chyba za
        dychę ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka