Dodaj do ulubionych

Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się

IP: *.szwajcarska.pl 22.09.06, 17:25
Chciałabym zdjąć simlock z tel. i znalazłam w internecie, że można to zrobić
przez sms. To możliwe? I bezpieczne? Znalazłam to:

www.szczecinek.gawex.pl/daroo/index.php?menuu=gsm&strona=gsm/simlock&lang=pl

Poradzcie bo nie znam się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 22.09.06, 17:32
      Po za tym na tej stronie nigdzie nie mogę znaleźć ceny za tę usługę. Pomóżcie.
    • blq Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się 22.09.06, 17:54
      przyjemność kosztuje 3,66zł.

płatne tradycyjnymi metodami - w sms dostajesz tylko kod.

czy bezpieczne? raczej tak. w zestawieniu same starocie, więc nikt nie naciąga
      oferując kody np do motoroli c975, nokii z bb5, czy SE k800 (a na te modele jest
      największe parcie jesli chodzi o simlock)
      • blq dodam tylko 22.09.06, 17:55
        że z w/w staroci można zdjąć simlock za darmo.
      • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 22.09.06, 20:13
        Czyli dostanie tego kodu jest równoznaczne ze zdjęciem simlocka? A znasz może
        jakieś dobre strony www gdzie można dostać ten kod?
    • Gość: q Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:52
      Z nokii mozna zdjac sobie samemu za darmo.
      unlock.nokiafree.org/
      Kody nie dzialaja z niektorymi najnowszymi telefonami, ale sprobowac zawsze
      warto. Lepiej sciagnac darmowy program z tej strony, bo on automatycznie
      wybiera metode generowania kodu.
      Przypominam, ze zdjecie simlocka anuluje gwarancje.
      • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 22.09.06, 21:40
        A co to jest GEN? Co tam trzeba wpisać? I trzeba wypełnić Dct3 i Dct? I co tam
        trzeba w ogóle powpisywać? Nie mam o tym pojęcia.
        • Gość: q Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:40
          Ja tez nie mam pojecia. Ale program, ktory sciaga sie z tej stronki z dzialu
          download wie co trzeba wybrac i sam automatycznie wszystko ustawia.
          Gdzies byl madry artykul jak obslugiwac tego typu generator, ale nie chce mi
          sie szukac. Moze yavorius pomoze, bo to dobry czlowiek i wie wiecej niz ja.
          W kazdym razie prosze nie placic roznym "specjalistom" za rozne kody zdejmujace
          simlocki - wiekosc z nich mozna zdjac samemu.
          • Gość: krzys Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.media4.pl 22.09.06, 23:30
            ja moge zaplacic te kilka zlotych, (nie jak w serwisie 20-40 )byle tylko pozbyc
            sie blokady, bo za chiny nie moge znalesc programu ktory wegeneruje mi kod do
            siemensa C75, pomożecie? plisss :(
            • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 23.09.06, 12:59
              Cholera, nie umiem zdjąć tego p... simlocka. Czy są jakieś strony gdzie można
              to zrobić przez sms i zapłacić też przez sms bo ta strona która znalazłam to
              tam się płaci przelewem 3,66 zł, beznadzieja, nie będę się bawić w takie kwoty
              przelewem.
              • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 23.09.06, 13:00
                A ztego programu niby darmowego do Nokii to nie potrafię tego zrobić! Po za tym
                tam nie ma Nokii 3310. Pomóżcie!
                • Gość: taki jeden Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: 198.36.86.* 23.09.06, 14:38
                  www.unlockcenter.fr.pl/simlock-nokia_3310.html
                  Prosze.
                • Gość: Akna Re: Zdjęcie simlocka przez sms?Do znających się IP: *.szwajcarska.pl 23.09.06, 15:51
                  Już sobie odblokowałam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka