meybach 25.09.06, 13:51 Hej, jaki mozna kupic dobry blutooth do SE K750i? I gdzie...i za ile....? Dziekim,pozdr.4all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miły Re: Bluetooth do SE K750i IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.06, 14:12 zrobię Ci niespodziankę,właśnie go uruchomiłem w twoim telefonie, sprawdź w menu ,powinien już być; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiły Re: Bluetooth do SE K750i IP: *.crowley.pl 25.09.06, 16:21 Miły, nie piernicz tylko pomóz lepiej koledze, bo jak nie to zaraz u ciebie cos uruchomię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: Bluetooth do SE K750i 25.09.06, 16:22 Gość portalu: miły napisał(a): > zrobię Ci niespodziankę,właśnie go uruchomiłem w twoim telefonie, > sprawdź w menu ,powinien już być; hehe , a tak na powaznie allegro.pl sprawdz tylko sprzedajacego Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Bluetooth do SE K750i 25.09.06, 17:02 ja tam się miłemu nie dziwię. może miły nie jest, ale przynajmniej zwrocil uwagę na pewna niescisłość. bluetooth: w telefonie już jest. a jakiego nie ma? adaptera "dongle" do komputera, oraz słuchawki bluetooth do rozmawiania. i bądź tu mądry, o co chodziło :P ps. jesli dongle, to koniecznie wersja 2.0 i bez antenki. Odpowiedz Link Zgłoś
meybach SŁuchawka oczywiscieRe: Bluetooth do SE K750i 25.09.06, 17:15 Heh, sorki Panowie może wprowadziłem w błąd niedokłądnym sformułowaniem. OCzywiście chodzi mi o słuchawkę bluetootha do tego fona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki71 Re: Bluetooth do SE K750i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:48 blq napisał: > ja tam się miłemu nie dziwię. > > może miły nie jest, ale przynajmniej zwrocil uwagę na pewna niescisłość. ciach... > ps. jesli dongle, to koniecznie wersja 2.0 i bez antenki. I tu wdala sie pewna niescislosc :) wersja 2.0 to USB 2.0 czy BT class 2?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjo Re: Bluetooth do SE K750i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:36 Dobre pytanie. Na allegro sa rozne ustrojstwa w roznych cenach. Czy rzeczywiscie te starsze ze specyfikacja w wersji nizszej niz 2 dzialaja bezproblemowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiercianin79 Re: Bluetooth do SE K750i IP: 81.219.116.* 26.09.06, 10:33 Hmmm, jesli słuchaweczka, to niezly jest Plantronics 320. Sam mam i polecam ;) Wizualnie pasuje do 750i ;) (jesli jestes estetą) a poza tym niezla jakosc rozmów, i niesamowity wręcz czas czuwania, ja używam do autka i ładuje raz na 2 tyg. Poza tym wykorzystasz do kazdego tel z bluetootch, bo sluchawka obsluguje 2 profile i nie ma problemów ze skype jak masz dongla w kompie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś