Dodaj do ulubionych

Plus GSM leci w kulki :/

17.10.06, 16:51
w plusie jakiś czas temu miała miejsce modernizacja sieci,zmienili pare
rzeczy (na pewno wiecie o czym to mówie),w tym czasie miały miejsce straszne
zakłucenia,po wszystkim każdy użytkownik otrzymał od operatora smsa z
przeprosinami i darmowymi minutam.I tutaj musze stwierdzić,że to
unowocześnienie źle wpłyneło na polkomtel i usługi GSM :/ często są problemy
z usługami itp. dawniej Plus GSM była super siecia,mam w niej karte od
urodzenia ale teraz zastanawiam się nad zmianą na Orange... :(
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 16:53
      Ta, bo Orange to jest lepszy, hiehiehie...
      • mrozik1990 Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 17:07
        yavorius napisał:

> Ta, bo Orange to jest lepszy, hiehiehie.

też tak myślałem ale po tych błędach w polkomtelu to naprawde obawiam się że
        zmienie numer,poza tym wszyscy moi znajomi mają w simplusie i easy sms to BYŁ
        porządek dzienny,jednak w Orange też są pakiety sms i znajomi nie będą mieli
        problemów z zaakceptowaniem nowej sieci :D
    • Gość: Ania Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.eu.org 17.10.06, 17:39
      dzieciaku chcesz po jednej awari zmieniać operatora? a jak będzie awaria w
      orange to co zmienisz na era.. a jak.... itd.....nie wypisuj bzdur dziecinko.
      • Gość: chello Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:52
        Popieram Anie zreszta jak widac wypowiada sie dziecak co kupuje pewnie
        karte za 50 zł na poł roku i chce zapewne byc njwazniejszym klientem w
        sieci GSM:)))
    • Gość: Ania Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.eu.org 17.10.06, 18:01
      "Witam,nie ukrywam że telefony to moje hobby,mam Nokie 6260-mój 21 fonik w
      ciągu roku." to cytat postu mrozika1990 z dnia 14.10.06 wychodzi na to
      dzieciaczku że masz hobby, ale polegające na oglądaniu tel. na wystawie.
      • mrozik1990 Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 19:42
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> "Witam,nie ukrywam że telefony to moje hobby,mam Nokie 6260-mój 21 fonik w
        > ciągu roku." to cytat postu mrozika1990 z dnia 14.10.06 wychodzi na to
        > dzieciaczku że masz hobby, ale polegające na oglądaniu tel. na wystawie.

zadzwon pod 2601 i zapytaj o awarie w plus GSM to sie dowiesz ze nie sciemniam
        a to czy mi uwierzysz czy nie to już mi szczerze lata :/ ale ty za pewne masz
        nokie 3210 od 1994 wiec nie wiesz o czym mowie:/ nie wiem po cholere sie
        czepiacie ale na tym ubogim forum juz wielu ludziom pomoglem i mimo ze mam 16
        lat to wiem wiecej o podzespolach niz wy o polskiej polityce wiec badzccie tak
        dobrzy i sie nie udzielajcie (gratuluje umiejetnosci czytania postow ale po co
        sie tym chwalic to ja nie wim:/)
        • Gość: Znudzony Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:18
          cytat: "wiem wiecej o podzespolach niz wy o polskiej polityce"

a czy to jest forum o polityce? jak chces pierd... takie głupoty to sobie daj spokój
          • Gość: Znudzony Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:20
            *-chcesz
        • speedone Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 20:48
          e wiem po cholere sie
          > czepiacie ale na tym ubogim forum juz wielu ludziom pomoglem i mimo ze mam 16
          > lat to wiem wiecej o podzespolach niz wy o polskiej polityce wiec badzccie tak
          > dobrzy i sie nie udzielajcie

komu pomogles ? eh wiesz wiecej ? no dobra wiedza a robic no powiedzmy dwie
          rozne rzeczy..

I chyba masz racje niebedziemy sie juz udzielac Blq pewnie zostanie juz na
          matraxie ja na mobile i clubie SE....
    • speedone Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 18:19
      mrozik1990 napisał:
      zakłucenia,po wszystkim każdy użytkownik otrzymał od operatora smsa z
      > przeprosinami i darmowymi minutam.

cioooo ? jestem w plusie dobre lata juz teraz kolo 6 i nic o tym niewiem o czym
      pisesz , zadnego sms niedostalem od nich. Wiem ze byly problemy uzytkownikow
      simplusa a nie plusa. Tak zmnie sobie siec i mow pozniej ze byles w 21
      sieciach.....
      • mrozik1990 Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 19:38
        speedone napisał:

> mrozik1990 napisał:
        > zakłucenia,po wszystkim każdy użytkownik otrzymał od operatora smsa z
        > > przeprosinami i darmowymi minutam.
        >
        > cioooo ? jestem w plusie dobre lata juz teraz kolo 6 i nic o tym niewiem o
        czym
        > pisesz , zadnego sms niedostalem od nich. Wiem ze byly problemy uzytkownikow
        > simplusa a nie plusa. Tak zmnie sobie siec i mow pozniej ze byles w 21
        > sieciach.....

21 sieciach??naucz sie czytać najpierw!!! :/ BUHAHAHA!!!
        • speedone Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 19:48
          > 21 sieciach??naucz sie czytać najpierw!!! :/ BUHAHAHA!!!

:D chlopie zrobilesz numer roku hehe :)
          • mrozik1990 [...] 17.10.06, 20:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Znudzony Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:15
              uprzejmie proszę o zamknięcie wątku - szkoda czytać rewelacji kolenego dziecka neo które ma 21 telefonów na rok...
              • Gość: joasia_23 Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: 217.98.71.* 17.10.06, 20:21
                Z tym ,że Plus leci sobie w kulki to akurat Mrozik ma świeta rację.
                • Gość: Znudzony Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:24
                  ...a reszta to brednia.
                • mrozik1990 Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 20:24
                  Gość portalu: joasia_23 napisał(a):

> Z tym ,że Plus leci sobie w kulki to akurat Mrozik ma świeta rację.

i widze że tutaj jedna osoba wie o czym mówie!!!są jeszcze normalni ludzie...:)
                  • speedone Re: Plus GSM leci w kulki :/ 17.10.06, 20:38
                    > i widze że tutaj jedna osoba wie o czym mówie!!!są jeszcze normalni ludzie...:)

no nie bedziemy tacy po prostu mozesz jeszcze uzytkownikiem simplusa to niestety
                    sa problemy , bo ja mam tela na abo i mam spokoj po prostu
                    • Gość: chello Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:43
                      Mrozik dziecko kochane czy to ze ty masz problemy z simplusem musi
                      oznaczac ze wszyscy je maja lub beda miec ???? Jedna jaskółka wiosny nie
                      czyni , osobiscie mam od 6 lat abonament w Plusie i wszystko jesy
                      wporzadku i co ty na to ????
                      • Gość: joasia_23 Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: 217.98.71.* 17.10.06, 20:46
                        Abo a Simplus to dwie rózne platformy.
                      • Gość: chello Gdzie są wielkie nożyce cenzora? IP: *.chello.pl 17.10.06, 22:59
                        Dlaczego posty użytkownika taki jeden podszywającego się pode mnie jeszcze tu
                        są? I czy użytkownik ten zostanie za takie zachowanie zbanowany na stałe? A może
                        wszystko zależy od tego, czy sprawa dotyczy kolegi (blq) czy tylko obcej osoby?
                        • yavorius Re: Gdzie są wielkie nożyce cenzora? 18.10.06, 07:55
                          Załóż sobie konto i zaloguj się, bo to o czym mówisz, nie jest podszywką.
                          Właśnie po to są konta na forum, aby nikt się pod Ciebie nie podszywał:)

A ze mnie zejdź, bo to się robi nudne.
    • esquire Re: Plus GSM leci w kulki :/ 18.10.06, 11:40
      Ale nie zauważyliście jednej sprawy, że dzięki takim osobom jak Mrozik1990 operatorzy obniżają ceny itd - żeby zatrzymac klientów. Więc zyczę Ci Mrozik, abyś zmieniał sieć jak tylko coś Ci się nie spodoba w obecnej.
      • Gość: taki jeden Re: Plus GSM leci w kulki :/ IP: 198.36.86.* 18.10.06, 11:48
        Tak dzieki Mrozikowi napewno zmieniaja ceny , 16 latek posiadajacy jedno
        doładowanie za 50 zł na poł roku idelany klient:)))
        • esquire Re: Plus GSM leci w kulki :/ 18.10.06, 11:58
          Gość portalu: taki jeden napisał(a):

> Tak dzieki Mrozikowi napewno zmieniaja ceny , 16 latek posiadajacy jedno
          > doładowanie za 50 zł na poł roku idelany klient:)))

Przeciez takich są miliony :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka