desember 13.12.06, 21:15 ja też <<liczyłem na coś więcej>> pozostaje cierpliwie czekać na P4... czy skończy się tylko na wielkim szumie medialnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: si nie licz IP: *.eranet.pl 13.12.06, 23:26 na twoim miejscu nie liczyłbym na P4, oni sami jeszcze nie wiedzą co chcą robić, -- forever.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety najlepszy cennik ma "sami swoi" - mBank lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:56 najtaniej jest w sieci sami swoi. Gdyby nie głupia nazwa tej sieci mówiąca " to jest oferta dla ciebie prosty wieśniaku" to powinien być hit!!! A mBank? No cóż.....lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adik Re: najlepszy cennik ma "sami swoi" - mBank lipa IP: *.pai.net.pl 14.12.06, 11:53 Ano masz rację! Przez głupią nazwę i bzdurne reklamy (z tym pajacem) jednak więcej stracili na wizerunku niż zyskali... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta mBank lepiej by zmienił to swoje straszne logo 14.12.06, 13:18 bo jest troche malo przekonujący jako bank a obawialbym sie czy polegac jeszcze na telefonach "od nich" ( wiem ze to plus - ale plus z taką marką jak mBank móglby po prostu być nędzą ) --------------- www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: najlepszy cennik ma "sami swoi" - mBank lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:32 co do cenika to sie nie zgodze. reklamy owszem maja wyjatkowo glupie, ale te najlepsze ma heyah, a jezeli chodzi o oferte dla klientow indywidulanych i biznesowych to najlepsza oferte ma orange. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: najlepszy cennik ma "sami swoi" - mBank lipa 20.02.07, 12:35 Gość portalu: konik napisał(a): > a jezeli chodzi o oferte dla klientow indywidulanych i > biznesowych to najlepsza oferte ma orange. tyle w temacie Napisałeś to już dzisiaj trzy razy na forum. Myślę, że dwa razy za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś_to_fajny_miś Re: mBank ma sieć komórek IP: 217.116.110.* 14.12.06, 01:46 p4 nie ma nawet koncesji na gsm więc przez jakieś 10 dopóki nie pokryje całego kraju 3g będzie trochę takim wirtualnym operatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: mBank ma sieć komórek IP: *.plus.com 14.12.06, 02:24 Siec 3 w Wlk. Brytanii tez nie ma koncesji na GSM. Jak nie ma swoich nadajnikow, korzysta z T-mobile. I wtedy nie mozna ze wszystkich funkcji korzystac. Ale jak zauwazylem, nie zdarza mi sie to za czesto. I tak jeszcze warto dodac. Wykupilem sobie ostatnio nowa usluge- za £5 miesiecznie mam msn, ktory jest tutaj tak samo popularny, jak w Polsce gg, skype'a na komorce, yahoo! go. Skype dziala swietnie i przestalem go na komputerze uzywac. Ciekawe, ktora siec w Polsce jako pierwsza to wprowadzi. Oby jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superowo Re: mBank ma sieć komórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 05:44 hmmm skype na komorce? dobre dobre :) ale mi teraz mysl poddales na obnizenie kosztow za telefony :D klient ktory chce ze mna pogadac--skype->server->tel podlaczony do servera--darmowe polaczenie z wybranym numerem->moj kom :D aaaa :D dzieki za natchnienie Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: mBank ma sieć komórek 14.12.06, 09:34 stary pomysl ale jest to bez watpienia przyszlosc, tylko ze raczej liczylbym na sieci wifi niz na gsm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: mBank ma sieć komórek IP: *.plus.com 14.12.06, 14:18 Mozesz kupic telefon wifi w sklepie Skype'a. Kosztuje £99. Tylko ze siec UMTS istnieje juz, a wifi ma bardzo maly zasieg. Ponadto jest wielu operatorow hot spotow i do kazdego by trzeba bylo dokupic dostep. Jest to troche bez sensu. Przydatne tylko w domu, albo u znajomych, gdzie Ci moga dac hasla dostepu... Mam to dopiero od tygodnia, ale musze powiedziec, ze wygoda oblugi jest naprawde dobra. A w Polsce 2 sieci juz maja nadajniki 3 generacji i powstaje w bolach P4. Moze oni cos takiego zaproponuja? W koncu czyms musza rynkiem zaskoczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: mBank ma sieć komórek 16.02.07, 17:40 > Siec 3 w Wlk. Brytanii tez nie ma koncesji na GSM tylko że "3" to jest coś. A p4 to jest takie gów-no, ktore powstało tylko po to by właśnie 3 do Polski nie wszedł i nie otworzył ludziom oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach mBank ma kiepskie komórki!!!! 14.12.06, 07:43 Albo można kupić u nich kiepskie nokie po ok. 300 -600 zł albo jakieś fajniejsze za ok. 2 tys.! Za mały wybór telefonów. Jeśli już nie oferują atrakcyjnych stawek za połączenia (Sami Swoi są o wiele tańsi) to niech przynajmniej dadzą jakieś fajniejsze komórki!!!! Dlaczego we wszystkich sieciach są niemal takie same komórki? Przecież wystarczy wejść na stronę nokii, alcatela czy innego producenta telefonów aby zobaczyć jak dużo ich mają! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nonono Re: mBank ma kiepskie komórki!!!! IP: *.aster.pl 14.12.06, 09:51 Kup sobie sam komórkę. Operator GSM to nie producent komórek, ma sprzedać jak najtaniej dostęp do sieci telefonicznej i zapewnić usługi na przyzwoitym poziomie, a handel komórkami to zupełnie niezależna sprawa. I tak za te komórki się płaci w abonamencie i tracą ci, którzy tak jak ja przez długie lata używają tej samej dobrej komórki (Nokia 6310i, do dziś nie ma wygodniejszego telefonu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjkor Re: mBank ma sieć komórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:48 ciekawe że nigdzi nie ma obniżek cen za rozmowy. to się w głowie nie mieści żeby ceny stały i nowi operatorzy nie spuszczali z ceny. Chyba tym powinno zająć się ABW czy inni do tego powołani a nie duperelami typu łyżwa. Przecież to śmierdzi zmową cenową !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: mBank ma sieć komórek IP: *.centertel.pl 14.12.06, 12:29 Prawda jest taka, ze nie moga obnizyc cen, bo siec nie wytrzyma wzrostu liczby klientow... Odpowiedz Link Zgłoś
nuntaro mBank ma sieć komórek. I coz tego? 14.12.06, 10:06 A gdzie jest ten telefon gratis (na stronie głównej /www.mobile.pl. jest napisane jak wół: 0 zł! a jak kliknąc to sie okazuje że od 284)? np. dla klientów mBanku. Albo każdy rok prowadzenia aktywnego konta (ktore wykazuje jakikolwiek obrót na przestrzeni miesiąca) 10% upustu w cenie. I jeszcze to zasciankowe wyznaczanie terminów ważności rozmów wychodzących i przychodzących: dlaczego za równowarośc 2 godzin minimalnej płacy na zachodzie komórka aktywna jest przez wiele miesięcy (np. Vodafone daje za 15 euro rok używania nr) a biednym Polaczkom każe sie podobne doładowanie wykorzystać w 2 dni? 30gr za rozmowy wewnątrz sieci pod warunkiem robienia za akwizytora jej uslug to też żałosne... Jestem klientem mBanku prawie od początku jego istnienia ale nie widze w tej ofercie żadnej okazji dla siebie. Tak w ogóle to cos może w Polsce drgnie, ale.. po wojnie :/ Wspominamy w rocnice stanu wojennego jak to część Narodu odważyła sie walczyć o to aby wiekszośc przestała być obywatelami drugiej kategorii w swoim kraju, teraz czas na taki sam ruch wobec Europy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjkor mBank ma sieć komórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:13 właśnie przed chwilą w Radiu Zet mówili o karzewe Francji dla opertorów i zmowie cenowej i to jest potwierdzenie mojej poprzedniej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aid Re: mBank ma sieć komórek IP: 80.54.62.* 14.12.06, 11:22 Całkiem nie głupie... Za 100zł wydane za pomocą kredytówki są 3 minuty gratis. Przy moich płatnościach kartą w okolicach 2k PLN/mc miałbym 60min. gratis. Czyli przyzwoity abonament za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: mBank ma sieć komórek IP: *.intersoft.pl 14.12.06, 11:55 No nie tak za darmo. Musialbys co miesiac doladowywac kwota 20 zl, zeby przedluzyc waznosc konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz mBank ma sieć komórek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:29 Aż się niechce stukać w klawiature.WIELKIE ROZCZAROWANIE.Mam nadzieje,że P4 będzie konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobii sieć mobile to inna forma abonamentu IP: *.tpnet.pl 26.12.06, 16:08 Witam, Zwodzą Was przedstawionymi cenami i punktami itd.. itd.. I tak będziesz musiał w przeciągu krótkiego czasu to wygadać i zaraz doładować. Taki krótki czas połączeń wych. i przych. śmieszy mnie to. Za ile jest najtańszy abonament? mobile daje 20zł/miesiąc a najmniejszy abonament chyba jest 25zl/miesiąc a o ile lepsza oferta abonamentu w przeciwieństwie mobile. Dalej nie chce mi się rozpisywać szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy wiecie kto mBank ma sieć komórek IP: 194.238.70.* 05.01.07, 13:29 mozna pozyskac rynek,tylko trzeba wiedziec gdzie zapukac i kto ma plan. Odpowiedz Link Zgłoś
asandrzej Re: mBank ma sieć komórek 16.02.07, 13:45 artykuł ciekawy ale 100 minut szlag trafił... obiecanki cacanki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: mBank ma sieć komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:36 No we francji to sie dzieje...mam tam rodzine.Z tego co wiem to kazdy operator ma staly poziom cen i dzieki takiej umowie bija kase rowno ! nie mamy co narzekac w takim razie... wszyscy stawiaja na p4, nie zdziwcie sie jak Play was zawiedzie.W marcu ma wystartowac przetarg na kolejne czestotliwosci GSM i wejdzie kolejny marny operator,tak wiec cala nadzieja lezy w PLay i pomyslowosci P4.Czas pokaze co z tego wyjdzie.A tak poza tym to jak wejdzie Vodafone to jeszcze zacznie grzebac w firmware telefonow i bedziemy mieli komplecik: - drogo - mało - brzydko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: mBank ma sieć komórek IP: 212.2.100.* 17.02.07, 20:04 no chyba już czas się przejechać na pomysłowości operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś