Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:15 mam problem z telefonem.dziś rano zawiesił mi się i teraz nie mogę nic ustawić ani włączyć :(.w menu jak wybieram każdą opcję to jest napis niepowodzenie.co robić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toma nokia E50.... IP: *.krasnystaw.net 07.02.07, 16:42 wyłącz-włącz..., pozatym jak się spisuje słuchawka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: nokia E50.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:39 nie pomaga..do dziś spisywała się rewelacyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: nokia E50.... IP: *.chello.pl 07.02.07, 22:31 W takim razie spróbuj sformatować: naładuj akumulator, wyłącz telefon i trzymaj wciśnięte zieloną słuchawkę + klawisz 3 + gwiazdka (*) + przycisk włącz/wyłącz. Puść dopiero wtedy, gdy na wyświetlaczu po raz drugi ukaże się napis NOKIA. W wyniku tej operacji utracisz bezpowrotnie wszystkie dane (kontakty, wiadomości, kalendarz, notatki, dzwonki, itp.) z pamięci telefonu, więc zrób kopię zapasową. Odpowiedz Link Zgłoś