Gość: eliza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:47 Czy wiadomo coś na temat przedłużenia MegaPakietu? Mam jeszcze 50 erajednostek i nie wiem czy kupować nowy pakiet czy poczekać do marca, bo wejdzie jakaś nowa oferta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skeezy Re: MegaPakiet w TT IP: *.chello.pl 08.02.07, 14:18 Oferta jest ważna do 28/02/2007 i najprawdopodobniej zostanie przedłużona. Jeżeli obawiasz się, że tak się nie stanie, wykorzystaj co najmniej 1 erajednostkę i aktywuj nowy pakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MegaPakiet w TT IP: *.23.rev.vline.pl 08.02.07, 22:33 Chyba nikt nie wie co Era wprowadzi w marcu. Ale ja na twoim miejscu nie liczyłabym na coś korzystniejszego niż mega pakiet. W końcu 20gr/min to niezła oferta. Na tyle niezła, że zlikwidowali tanie numerki (19gr/min + 9zł aktywacja jednego numeru), bo przestały być opłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: MegaPakiet w TT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:46 Kto wie? TakTak wiele razy miło nas zaskakiwał 8o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MegaPakiet w TT IP: *.23.rev.vline.pl 08.02.07, 22:58 Miłe niespodzianki zawsze są mile widziane :) Ja mam 85% numerów w Erze, więc u mnie mega pakiecik dosyć szybko wychodzi. I dlatego nie wybiegam myślami miesiąc naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś