Dodaj do ulubionych

Kosztowne granie Netii

03.03.07, 00:18
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pietrek kasę mają na promocję IP: *.net-serwis.pl 03.03.07, 14:41
      lecz o wszystkim nie informują mediów. Udziałowcy wiedzą na czym stoją. Gdy mowa
      o kasie no chociażby trochę uciułali na przejęciu klientów TPSY i dobrej ofercie
      internetowej. Jak bedzie mozna za pol darmo przeniesc numer to git. Na razie
      poczekamy, zobaczymy.
    • Gość: GUMO start 16marca IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 15:53
      jezeli cena palączenia bedzie na poziomie 20gr za minute to maja szanse na
      sukces,ale nie od dzis wiadomo ze kartel ERY PLUSA I ORANGE na to nie
      pozwoli.Nalezy zacząć od zlikwidowania tego kartelu poprzez nałożenie kar
      finansowych w wysokosci kilkuset milionow euro na kazdego z tych operatorów i
      byc moze wtedy ceny za polączenia zaczna spadac
      • breblebrox Re: start 16marca 06.03.07, 23:23
        Gość portalu: GUMO napisał(a):

> ale nie od dzis wiadomo ze kartel ERY PLUSA I ORANGE na to nie
        > pozwoli.
        Buahaha... Że niby kolesi bez karku i z bejzbolami naśle na siedzibę Netii, czy jak?

> Nalezy zacząć od zlikwidowania tego kartelu poprzez nałożenie kar
        > finansowych w wysokosci kilkuset milionow euro na kazdego z tych operatorów i
        > byc moze wtedy ceny za polączenia zaczna spadac
        Nie no, rozwiń ta myśl, zaczyna się robić ciekawie :-)
    • Gość: bukosss P4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:32
      Mnie tam testy idą nieźle, a co do terminu, to testerzy dostaną ofertę na
      miesiąc przed wejściem komercyjnym na rynek, a z pewnością będzie o tym głośno,
      więc kiedy wejdą na rynek, wtedy wejdą, ale nie za 2 tyg.

Wypadałoby również wspomnieć, że sieć sprzedaży prawdopodobnie obejmie Germanos
      Polska, który jest udziałowo związany z P4 a jego umowa z Erą kończy się pod
      koniec kwietnia...
    • mcozio jak dadza mi rozmowy 03.03.07, 16:57
      w sieci za free, do innych po 20 gr smsy 1 gr, albo za 100 zeta do wszystkic za
      free to przeje, a tak niech sie zastanowi, mbank mobile prawie nie ruszyl
      rynkiem a czekam na taka rewolucje jak zagranica - ryczałt za rozmowy to nawet
      sie stacjonarnego tel pozbęde, pozdrawiam
    • blq Sray 03.03.07, 17:29
      Od początku wiadomo było, że porażkowa Netia, ze swoim porażkowym Playem nie
      poradzi sobie na rynku. Z każdym dniem widać to coraz lepiej.

Ach jak bardzo sie ciesze, ze cwaniacki Germanos "rozwiódł się" z najbardziej
      jeszcze normalnym polskim Opem. Drażniło mnie, że w "mojej" sieci ma miejsce
      taki pasożyt.

PS. nieubłagalnie czekam na dzień, w którym zostanie powołana komisja do
      zbadania sposobu, w jakim w 2005r. Netia Mobile (nic nie znacząca firemka bez
      kapitału) wygrała koncesje z poważnym międzynarodowym operatorem Hutchison "3".
      • Gość: United Re: Sray IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:42
        Chyba nie wiesz co piszesz.. Netia wygrala bo zaoferowala najwieksza kwote za
        licencje, Hutchinson sie wysilil sie specjalnie... nie zalezalo mu na naszym
        rynku po prostu.

Do reszty:
        65 groszy to cena dla TESTEROW i nie ma ona zwiazku z faktyczna oferta sieci!

Poza tym nigdzie nie jest napisane i nie bylo mowione, ze testerzy otrzymaja
        oferte na miesiac przed startem sieci.. to jakis absurd ! ;)
    • Gość: gtracz gieldy Netia wydaje fortunę na debiut sieci Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:12
      netia !!!!!!!!!!!!! uwaga uwaga ZBANKRUTUJE !!!!!!!!!!!!! poraz pierwszy
      piekna PADAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! przezarzowali i
      zbanrutowali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kupujcie BANKRUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: netia ta netia miala kiedykolwiek zyski? IP: *.telprojekt.pl 03.03.07, 18:42
      bo chyba od momentu powstania maja rok w rok straty :)
    • Gość: grr 65gr za minute??? nie wroze im sukcesu IP: *.kgu.de 04.03.07, 04:47
      65gr za minute??? nie wroze im sukcesu... 20gr za minute, to moze by cos zdzialali, do tego 5gr w sieci ale to nie realne, polegna w boju chlopaki...
      • Gość: c Re: 65gr za minute??? nie wroze im sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:15
        Tez cos mysle, ze Play nie zawiruje i jak to gdzies zostało napisane czeka ick
        PLAYta... Zobaczymy. Troszke szkoda, ze "3" przegrala z Netią :|
    • Gość: United Netia wydaje fortunę na debiut sieci Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:46
      Prawdziwa rewolucja ma byc za rok, kiedy P4 bedzie mialo dostatecznie duzo
      swoich stacji bazowych. Do tego jeszcze asymetryczny interkonekt = potencjalny
      sukces. Jesli do konca roku chca zdobyc kilkanascie procent rynku, nie beda
      przeciez startowali z cena 65 groszy.. prawda?
      • blq prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy 06.03.07, 23:26
        prawdziwy, to tylko z Ciebie PRowiec. nic więcej tutaj prawdziwe nie jest.
        • Gość: goscinne wystepy Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:57
          oczywiscie , ze moze byc jesli nie rewolucyjna to co najmniej korzystna .
          Szczegoly oferty juz sa znane , kazdy moze sam ocenic :)
          • Gość: kawalzemnie Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:17
            ZObaczymy, ale ja to szczerze watpie, zbey cokolwiek mieli zwojowac. Poki co
            orange jest najlepzy, co zreszta pokazuje doskonale liczbe abonentowe. z mobilna
            tv tez jakos play nie moze wystartowac, coz marny los wroze
            • Gość: fin Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:41
              na razie na ulicach widac juz kampanie reklamowa

jak Wam sie podobaja billbordy ?
              • yavorius Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy 09.03.07, 09:46
                Nie podobają nam się.

I nie podobają nam się "użytkownicy" forum, którzy z IP Neostrady przychodzą i
                za pieniądze wychwalają tę sieć. Więc jakiekolwiek podbijanie wątków związanych
                z P4 będzie skutkowało ich usuwaniem.
                • Gość: United Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.03.07, 11:24
                  Do czego masz zastrzezenia? Przeciez nikt tu nie wychwala, bo nie ma jeszcz
                  czego.. ludzie mowia, ze kampania im sie podoba i tyle. Poza tym na forum nie
                  moze byc samych negatywnych opinii..
                  • yavorius Re: prawdziwej rewolucji nie będzie nigdy 09.03.07, 11:38
                    Nikt nie wychwala, bo wszelkie takie wpisy z jednego IP Neostrady od razu są
                    usuwane. "Fenomenalna obsługa", "cudowna strona internetowa", "doskonała jakość
                    obsługi". Na kilometr śmierdzi pracownikami P4...
                    • Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:51
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Sluha997 OMFG IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 13:40
                        Widzieliście wogule ich ofertę??
                        chociażby cennik telefonów. jak na takie telefony jest to dobra oferta!! i nie
                        mówcie że nie. Bo właśnie chcę sobie założyć telefon na abonament. Szukałem
                        wszędzie w każdej sieci oferty która by mi odpowiadała. i Znalazłem PLAY
                        Nie mam zbyt wielkiej zachcianki. Chce mieć telefon z niskim abonamentem. Z
                        odtw. MP3 i możliwością rozbudowy pamięci poprzez włożenie karty Micro SD. tylko
                        Play daje mi taka możliwość. i do tego nie muszę wychodzić z domu!! Abonament
                        50zł telefon z Aparatem Cyfrowym i MP3 a do tego karta pamięci w zestawie 512mb.
                        Umowa na 24miesiace i tanie stawki. proszę mi pokazać w jakiej innej sieci
                        dostane taka ofertę. P.S. Co ma Neostrada do Play??
                        • Gość: x Re: OMFG IP: *.broadband.pl 17.03.07, 13:42
                          A tak z ciekawości, ile ci płacą za reklamowanie tego na forum?
                          • Gość: Sluha997 Re: OMFG IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 13:51
                            nic mi nie płacą.
                            • Gość: Sluha997 Re: OMFG IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 14:07
                              ja tylko zapytałem. w jakiej innej sieci dostane taka ofertę?? proszę o odpowiedz
    • Gość: Remkowsky Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:51
      Moje zdanie jest takie, że PLAY namieszało i to sporo!! Dodam, że to chyba
      najbardziej opłacalna siec w tym kraju na dzien dzisiejszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka