19.04.07, 21:11
Czy zawiesza wam się K 750 i.Ja mam go tydzień i zawiesił się 2 razy.Czy to
wadliwy egzemplarz?
Obserwuj wątek
    • k_r_m Re: K 750I 19.04.07, 21:44
      niestety zdarza się, przy przeglądaniu zdjęć, albo przy nagrywaniu dźwięku,
      kilka razy w półtora miesiąca
    • blq Re: K 750I 19.04.07, 22:28
      ja miałem dwa k750, jeden przez rok, drugi przez trzy miesiące.

pierwszy przez cały ten czas "zwiesił się" z pieć razy (raz na dwa miesiące),
      drugi zwiesił się raz - przy próbie nawiązania połączenia bluetooth z motorolą
      (bardzo się nie lubią ich BT).

z tym, że moje k750 miały stare softy. nowe (i ten cały CID49) są o kant 3 obić.
      • speedone Re: K 750I 19.04.07, 22:39
        > z tym, że moje k750 miały stare softy. nowe (i ten cały CID49) są o kant 3 obić

a mi sie nigdy nie zawiesil sie wlasnie na CID49 red
      • ncc2000 Re: K 750I 20.04.07, 09:52
        Ja mam k750i dopiero kilkanaście dni, ale mnie sie nie zawiesił. Może dlatego
        że ja raz na kilka dni na noc wyłączam telefon. Natomiast jestem rozczarowany
        baterią. Rozmawiam ze 2,5h dziennie trochę słucham radia i muszę go co drugi
        dzień ładować... Nijak sie to ma do specyfikacji z 9h rozmów... Poza tym
        wszystko działa lepiej niż się spodziewałem.
        • dario05 przez 1,5 roku nie zawiesił mi się ani razu 23.04.07, 11:20
          > Rozmawiam ze 2,5h dziennie trochę słucham radia i muszę go co drugi
          > dzień ładować

Ja co prawdza rozmawiam tylko ok. 1h dziennie i słucham mp3 ok4h dziennie ale
          ładuję swojego fona raz na tydz.
          • ncc2000 Re: przez 1,5 roku nie zawiesił mi się ani razu 23.04.07, 12:05
            Pewnie źle sformatowałem baterię... Czy jest jeszcze jakiś ratunek poza kupnem
            nowej?
            • Gość: robert Re: przez 1,5 roku nie zawiesił mi się ani razu IP: *.forweb.pl 23.04.07, 16:08
              nie wierz w czyjeś bzdury - jak sporo rozmawiasz i od czasu do czasu słuchasz
              mediów to w porywach co trzy/cztery dni będziesz musiał ładować. takich
              forumowych supermenów którym telefony tygodniami bez ładowania chodzą jest
              mnóstwo w sieci.
          • Gość: robert Re: przez 1,5 roku nie zawiesił mi się ani razu IP: *.forweb.pl 23.04.07, 16:04
            dario05 napisał:
            > Ja co prawdza rozmawiam tylko ok. 1h dziennie i słucham mp3 ok4h dziennie ale
            > ładuję swojego fona raz na tydz.

a świstak siedział i zawijał w sreberka
            • dario05 Re: przez 1,5 roku nie zawiesił mi się ani razu 23.04.07, 20:17
              Gość portalu: robert napisał(a):
              > a świstak siedział i zawijał w sreberka

A to już Twój problem
    • Gość: K2 Re: K 750I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:24
      ja mam k750 ponad cztery miesiące i chyba z dwa razy mi sie zawiesił
      • anik_a Re: K 750I 21.04.07, 15:29
        Mam go od wczoraj. Z 5 razy wyjmowalam baterie, zawisza sie przy wysylaniu
        plikow przez bluetooth. Jestem troche rozczarowana ;/
        • Gość: z jak złom Re: K 750I IP: 195.175.37.* 21.04.07, 15:43
          to dopiero początek twoich rozczarowań
          • Gość: b b jak bardzo rzeczowa wypowiedź IP: *.broadband.pl 21.04.07, 17:13
            • Gość: joasia_23 Re: b jak bardzo rzeczowa wypowiedź IP: 217.98.71.* 21.04.07, 17:32
              mój ani razu się nie zawiesił, a mam go od 10 miesiecy
    • Gość: art Re: K 750I IP: *.matarnia.pl 21.04.07, 18:11
      Czy naprawdę ten model jest taki słaby? Do tej pory słyszałem jego pochwały.
      Siostra ma niedługo przedłużać umowę z Plusem i radziłem jej ten model, ale
      teraz się waham...
      • anik_a Re: K 750I 21.04.07, 18:34
        Tak poza tym tel. jest calkiem do rzeczy, ladne robi fotki, mp3 ok, niezly
        wyswietlacz. Jest maly i poreczny.
        Moze zmiana softu cos tu pomoze...?
      • blq nie jest słaby. 21.04.07, 19:02
        wręcz przeciwnie: to najlepszy telefon w tej klasie. dwa lata wyprzedził swoją
        epokę i dopiero teraz powoli staje sie przestarzały. bardzo powoli.

klasa srednia dogoni go za jakieś dwa lata.

a co do wadliwości, to to jest jednostkowy przypadek. jedyną prawdziwą wadą,
        jaka jest naprawde częsta, to bluetooth, i jego kłopoty z nawiązaniem połaczenia
        z innym telefonem. przy katowaniu, ma prawo także wysiąść dzojstik (po pol roku
        do dwóch lat).

PS. a anonim pisujący na tureckim IP, jesli juz ma coś do powiedzenia, to niech
        wypowie się rzeczowo.
        • p.m jest super 21.04.07, 22:18
          Mam od listopada zesz. roku i ani razu się nie zawiesił
        • dario05 Re: nie jest słaby. 23.04.07, 11:26
          blq napisał:
          > a co do wadliwości, to to jest jednostkowy przypadek. jedyną prawdziwą wadą,
          > jaka jest naprawde częsta, to bluetooth, i jego kłopoty z nawiązaniem
          >połaczenia z innym telefonem.

w moim nie mam żadnego problemu z łączeniem się przez BT a używam tego
          połączenia kilka razy w tygodniu

> przy katowaniu, ma prawo także wysiąść dzojstik (po pol roku
          > do dwóch lat).

mam go 1,5 roku i nie mam żadnych objawów zacinającego się dżoja - ale pewnie
          mam wyjątkowy egzemplarz :D
          • k_r_m Re: nie jest słaby. 23.04.07, 18:32
            i pewnie też nie ściera ci się nic na obudowie, pisałem już kiedyś o ścierającym
            się tym srebrnym czymś na klapce od baterii, teraz ściera się już klapka
            zasłaniająca aparat, mimo że staram się o niego dbać, z przodu wszystko jest ok,
            nawet wyświetlacz się wcale nie porysował
            • dario05 Re: nie jest słaby. 23.04.07, 20:19
              k_r_m napisał:
              >i pewnie też nie ściera ci się nic na obudowie, pisałem już kiedyś o
              >ścierającym
              >się tym srebrnym czymś na klapce od baterii

Ja to srebrne zdjąłem natychmiast po kupnie telefonu a tak po za tym to mam
              telefon w futerale więc nic mi się nie wyciera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka