Gość: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:43 jestem od paru dni w plusie w mixie i dostałam dziś sms - sms po 1 gr a rozmowy w ramach sieci po 18 gr, zasil konto za min.10 zł niebardzo rozumiem o co chodzi? wyjasni mi ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: mix w plusie - sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:12 Tu wszystko doczytasz www.simplus.pl/simplus/showDoc.do?alias=infos_promocje_taniej_po_doladowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: mix w plusie - sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 19:17 dzieki, przeczytałam ale to chyba dotyczy tylko simplusa? a ja mam telefon w mixie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: mix w plusie - sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:15 Myslę, że w mixie tez to obowiązuje, bo w końcu mix dziala na tej samej zasadzie tyle że z umowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: mix w plusie - sms IP: *.chello.pl 26.04.07, 20:24 Gość portalu: Adam napisał(a): > Myslę, że w mixie tez to obowiązuje, bo w końcu mix dziala na tej samej zasadzie > tyle że z umowa. Czyżby? tinyurl.com/34ovex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: mix w plusie - sms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 15:48 Tak, a masz jakies wątpliwości w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: mix w plusie - sms 28.04.07, 13:56 ja bym miała. gdzie w regulaminie jest napisane, że promocja dotyczy również taryfy mix plus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: mix w plusie - sms IP: *.chello.pl 28.04.07, 14:38 Niestety, umiejętności czytania ze zrozumieniem i wyciągania logicznych wniosków znaczna część naszego społeczeństwa jeszcze nie posiadła. Odpowiedz Link Zgłoś