Gość: azure IP: *.lublin.mm.pl 27.05.07, 11:45 Przeprowadzam mała zwariowaną sondę. Czego Wam brakuje w telefonie komórkowym? Przyjmuje wszystkie pomyły, zarówno te poważne oraz nawet takie kosmiczne jak np. teleport :) Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 27.05.07, 11:55 Z rzeczy dostępnych w dzisiejszych telefonach: brakuje mi tylko wi-fi oraz GPS. Z rzeczy niedostępnych (ale w miarę realnych): rzutnika obrazu zamiast wyświetlacza, mozliwości sterowania menu za pomocą myśli lub gestów, potężnego procesora przynajmniej na poziomie dzisiejszych PC, z akceleracją graficzną... A z szalonych... no cóż, mógłbym wymienić niemal wszystko co się da (20 lat czytania s-f do tego własna wyobraźnia), tylko po co. Wątek bym zabił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azure Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? IP: *.lublin.mm.pl 30.05.07, 09:00 a ja myślę że wątek dopiero by się rozkręcił ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 27.05.07, 14:32 Kabiny prysznicowej. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 27.05.07, 14:51 zapalniczki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wa Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 27.05.07, 15:29 klimatyzacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? IP: *.forweb.pl 27.05.07, 15:34 youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 27.05.07, 17:28 duzego ekranu w K750i nic wiecej GPS moze byc oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 30.05.07, 14:10 1) Zatyczki gniazda USB. W mniejszym stopniu: 2) Lepszego aparatu 3) Więcej miejsca na SMS (obecnie 100 + SIM) 4) Radia 5) Szybkości dostępu do karty (otwieranie folderu z 320 zdjęciami trwa nieco za długo). Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? 30.05.07, 14:51 Urządzenia do pomiaru natężenia hałasu. Podobno niektóre komórki to mają, ale moja nie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 15:45 scyzoryk,nożyczki,otwieracz,pilot do telewizora,do auto alarmu,do immobilisera; zgodzę się wyjątkowo ze szprotką zapalniczka też powinna być; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popek Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? IP: *.elektrosat.pl 31.05.07, 01:52 kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: SONDA: czego wam brakuje w waszym telefonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:52 mi brakuje możliwości powiększenia czcionki, ustawienia drzemki, odtwarzania mp3 w zwolnionym tempie (do nauki języka) Odpowiedz Link Zgłoś