Gość: Eralady IP: 195.150.93.* 04.06.03, 17:52 Chcę zakupić dla siebie Prepaida i zastanawiam się jaki jest najtańszy i która sieć oferuje najciekawsze aparaty w zestawach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRIS Re: POP IP: *.iweb.pl 06.06.03, 16:04 Zdecydowanie POP, 12 mc-y waznosci karty sim po naladowaniu juz od 50 zl, no i teraz super taryfa "ZRÓB TO SAM" - naprawde warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Jaki Prepaid? 08.06.03, 12:22 Jeśli PrePaid to ja osobiście polecam SimPlus z którego osobiście korzystam. Dlaczego? Obecnie korzystam z taryfy TEAM a z telefonu korzystam wieczorkiem gdzie SMS kosztuje mnie tylko 29 gorszy a rozmowa wieczorkiem nie przekracza złotóweczki. Kumpel korzysta z POPa ale niestety narzeka na częste braki sygnału. Co do kart to ktoś napisał że w popie 50zł jest na 12 miesięcy... tak ale tylko przez 3 miesiące można korzystać (tak jak w SimPlusie) a niewykorzystane pieniądze się kasują (w SimPlusie nie). Zresztą po co mi telefon który długo trzyma romowy przychodzące jak nie lubie mieć telefonu niezaładowanego. Więc to mnie akurat nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Jaki Prepaid? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 15:47 w popie mozna wybrac taryfe gdzie sms bedzie kopsztował 29 groszy brutto i po godzinach 20 rozmowa bedzie ksztował 1zł obojetnie gdzie dzwonisz pozatym masz jeszcze dowyboru 50% znizki na wekend lub 30 procent do sieci idea albo 40% do wybranego numery a do tego znizki sie sumuja przy dobrej kombinacji mozna osiagnac 29 groszy brutto za połaczenie z wybranym numerem a co do kasowania kasy to w kazdej hwili brzed upływem terminu mozna kupic za 25 zł karte i uzupełnic a napewno kasa z wczesniejszego uzupełnienia sie nie skasuje kasuje sie tylko wtedy kiedy mine czas na rozmowy wychodzace i nie uzupełni sie konta wkoncu operator przez iles tam miesiecy musi utrzymywac numer a nie jak w simplusie wyłączyc go po miesiacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Jaki Prepaid? IP: 212.182.117.* 08.06.03, 18:25 wczoraj w popie sobie zadzwonilem za 39 groszy a to i tak nie jest najtaniej bo mam wybrane 2 numery. przy jednym byloby jeszcze taniej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Jaki Prepaid? IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 18:05 Gość portalu: zdzichu napisał(a): > wkoncu operator przez iles tam miesiecy musi utrzymywac numer a nie jak w > simplusie wyłączyc go po miesiacu plus nie wyłącza telefonu po miesiącu. Mój ostatnio zasilany byl na 3 miesiace w lutym 2002 a gada do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś