Dodaj do ulubionych

Pierwszy cichy dzwonek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:26
W Nokiach (nie wszystkich) jak ustawi się dzwonek na najwyższą głośność, jak
ktoś dzwoni to początek jest cichy a dopiero później jest głośny pomimo
ustawienia na ciągły.
Jak to można zmienić lub wyłączyć żeby od początku był głośny.?
Obserwuj wątek
    • konsultanttp Re: Pierwszy cichy dzwonek 07.07.07, 21:36
      jaka to nokia? może jakieś szczegóły.. spotkałem się z tym.. w moim dawnym tel
      było podobnie.. ale jak mi upadł na chodnik to sie poprawiło.. a moze to się
      dopiero zaczęło jak mi upadł.. ;-) już nie pamiętam.. wogóle .. kto pamięta
      nokie 3210 :D

ale prawdopodobnie jest to gdzieś w oprogramowaniu zapisane.. tak jest i już..
      żeby tel odrazu nie ryczał.. i np. jakiejś staruszki do zawału nie doprowadził
      • Gość: monia Re: Pierwszy cichy dzwonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:59
        To Nokia 6300 - nie wszystkie tak mają, może jeszcze sprawdzę czy na mp3 jako
        dzwonek jest tak samo.
        Trochę mi brakuje seem jak w Motoroli.
        • Gość: vacek Re: Pierwszy cichy dzwonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:41
          Fakt że nie wszystkie Nokie tak mają, gdzieś czytałem że zmiana softu na nie
          brandowany likwiduje problem i wtrącanie się na siłę z wątpliwymi
          udogodnieniami bo jak komuś przeaszkadza to może sobie ustawić rosnący.
          Poczytaj fora dla dorosłych tam się czegoś dowiesz.
          • Gość: morella1 Re: Pierwszy cichy dzwonek IP: 62.29.136.* 10.07.07, 06:51
            Tez mam nokie 6300 ale u mnie dzwonek dzwoni glośno od samego początku przy ustawieniu na ciągły, jedynie budzik zaczyna się od łagodnego dzwięku do coraz głośniejszego. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka