Gość: kef IP: *.crowley.pl 07.07.03, 11:46 mam 2 lata telefon w plusie i chciałem sie dowiedzieć czy bede miał mozliwość przedłużenie umowy z wymianą telefonu. umowa mija mi dokładnie 25 lipca Prosze o opinie czy jest taka mozliwość Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agentka Re: wymiana aparatów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 14:22 Gość portalu: kef napisał(a): > mam 2 lata telefon w plusie i chciałem sie dowiedzieć czy bede miał mozliwość > przedłużenie umowy z wymianą telefonu. umowa mija mi dokładnie 25 lipca > Prosze o opinie czy jest taka mozliwość Pozdrawiam no a dlaczego niemialbys miec takiej mozliwosci? jezeli tylko chcesz to kupujesz aparat w promocji i przedluzasz na kolejne dwa lata umowe. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolab Re: wymiana aparatów IP: *.pl / 192.168.11.* 09.07.03, 19:35 > no a dlaczego niemialbys miec takiej mozliwosci? > jezeli tylko chcesz to kupujesz aparat w promocji i przedluzasz na kolejne dwa > lata umowe. Przy kupnie aparatu w promocji dostajesz nowy numer i musisz zrezygnować ze starego albo bedziesz mieć dwa numery i dwa rachunki do płacenia ! Nie wiem czy w Plusie można dostac tylko nowy telefon bo w Erze mozna to zrobic tylko wówczas gdy ma sie miesięczne rachunki powyżej jakiejs określonej kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_ww Re: wymiana aparatów 08.07.03, 08:51 Uwazaj tylko, zeby wymienic telefon przez Biuro Obslugi Klienta (2601) albo salon firmowy. Autoryzowani przedstawiciele maja wyzsze ceny aparatow!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wymiana aparatów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 22:37 W plusie możesz wymienić aparat po 2 latach o ile masz średnią rachunków z ostatniego kwartału ᢈzł/mc. Jeśli wiesz konkretnie jaki aparat chcesz kupić to polecam 2601 - telefon dostaniesz kurierem. W warszawskim salonie kolejki do wymiany sięgają kilku godzin. pzdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: wymiana aparatów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:23 Można wymienić - wymieniałem. Dzwoń 2601 bezpłatny w Plusie - powiedzą Ci kiedy możesz wymienić.Jako zasada są dwa lata,ale jak rachunki wysokie to można wcześniej. Niestety działa to tak, że żeby mieć telefon popromocyjnych cenach przedłużasz umowę, czyli znowu kajdanki na rok albo dwa. Razem z taką wymiana możeszkupić (a w każdym razie można było) kartę SIMPLUS za 1 zł masz dodatkowy numer i 10 zł na rozmowy. Możesz to ze starym aparatem dać komuś (rodzina, dziewczyna, dziecko - wybór należy do Ciebie). Jadałem dzieciakowi ze starym aparatem i teraz ma frajdę. Poza tym można się wpisac do ich programu 5Plus i jak nazbierasz dużo punktów to można telefon kupić z te punkty (ale trzeba sporo). Odpowiedz Link Zgłoś