Gość: laik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:17 hej,zaystanawiam sie nad przedluzeniem umowy w orange,wiaze sie z tym nowy tel,zastanawiam sie nad e 50 i sek800i co wybrac.. obecnie korzystam z w710i. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: itd Re: se czy nokia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:30 Nokia: - wolny w dzialaniu(nawet jak na fona z symbianem) - 1,3 m. aparat bez flesha - zestaw do słuchania mp3 jest mono - ładniejszy wyglad w porownaniu do k800i (kwestia gustu, a o tym sie nie dyskutuje) SE: - brak symbiana(ale dzieki temu szybszy) - mp3 w stereo - aparat 3,2m -wrecz ogromna roznica Stawiam zdecydowanie na SE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: se czy nokia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:43 pomijajac aparat(nie korzystam z tego wynalazku w telefonie) nieiwele chyba rozni sie od mojego w 710?moze jakies inne telefony zaproponujecie ciekawe z oferty orange? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: se czy nokia.. 20.09.07, 20:05 pomijając aparat z ktorego nie korzystasz to te telefony są praktycznie identyczne (do tego w710i ma lepsze gabaryty i design). coś ciekawego? chyba jednak coś z systemem porządnym, bo już nic lepszego ze zwykłego telefonu nie wyciśniesz. e50 to średnio udana konstrukcja, ale nokie z serii N, jakieś lepsze SE, w Orange są też SPV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: se czy nokia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:07 lepsze se?w880 drogi,a nokia n70 stara...pomozcie kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: se czy nokia.. 20.09.07, 21:26 se w880 nic ciekawego nie oferuje, a n70 stara, wielka... nie wiem, czy będziesz korzystać z dobrodziejstw Symbiana. e50 ma nawet kobiece gabaryty (mała zgrabna), ale bateria słaba, no i wolny fon. blokowanie niechcianych połączeń i sms to w praktyce jedyna warzna rzecz ktora mi w symbianie odpowiada. reszta to albo bajery (fajne gry, emulatory super nintendo i game boya advance) albo bzdety mi niepotrzebne (organizery, zmiany fontów, jakieś menagery itp). co ja bym zrobił na Twoim miejscu? wziął k800 i sprzedał na allegro z zyskiem, zostając przy fajnym fonie jakim jest w710i. 650 dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blq "ż" 20.09.07, 21:28 po whisky kiepsko u mnie z ort... i tak lepiej, niż niejaki q-bass... Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: [OT] 20.09.07, 21:51 mam jeszcze z 4 litry w barku. starczy się podzielić..... ;) nie żebym się lansował. lansiarzy nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
speedone Re: [OT] 20.09.07, 23:12 bron Boze przed E50 , zeby to niebylo takie wolne to bylo by nawet super ale jak biore poka sms to wlaczam strone internetowa i dopiero biore telefon :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: [OT] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:24 ja bym jednak stawiała na nokie. od 3-4 lat użytkuje same nokie i sa bez awaryjne. nie wiem jak maja sie do tego se ale mimo wszystko nokie polecam.nie koniecznie trzeba brac super wypasiona cegle, ale sa modele male i na karty pamieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: [OT] 24.09.07, 00:05 > jak nokie to tylko powyzej 1000zl ;] potaniały ostatnio. 700-800 można przyjąć za sensowną granicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś