Gość: czytelnik IP: 193.111.166.* 16.10.07, 09:26 w internecie jest wszystko za darmo,oferta dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klimas Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 21:30 moze i jest za darmo tylko że tak na prawde to jest nielegalne.Kiedyś też to olewałem ale mam znajomego który jest muzykiem i on strasznie narzeka że ludzie nie kupują jego płyt tylko ściągają np z osiołka.ROzumiem go i mu podobnych i wole wydac pare złotych na płyte i mieć na legalu. CO do oferty bardzo fajny pomysł połączenia muzyki z telefon, podobnie zrobił swego czasu apple i jak wiadomo dobrze na tym wyszedł.Tak więc zapowiada się że orange pozostanie liderem chyba że inne sieci wymyśla coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Orange gra bez abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:26 pokolenie MP3 to już jakiś upgrade od JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tulis Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 10:49 po pierwsze, jak juz ktos napisal, to nielegalne. Wiem, ze do wielu osob to nie przemawia, ale z czysto praktycznej strony ta oferta ma ten plus, ze bez dostepu do Internetu (czyli np. w tramwaju) mozesz sobie posluchac muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_kwiatkowski Re: Orange gra bez abonamentu 29.10.07, 19:09 Gość portalu: Tulis napisał(a): > po pierwsze, jak juz ktos napisal, to nielegalne. Wiem, ze do wielu osob to nie > przemawia, ale z czysto praktycznej strony ta oferta ma ten plus, ze bez doste > pu do Internetu (czyli np. w tramwaju) mozesz sobie posluchac muzyki. Dokładnie tak. Nie muszę się zastanawiać przed wyjsciem z domu czego będę chciał słuchać (i zazwyczaj rano nie wiem, na co będę mieć ochotę ;), ale i niespecjalnie mam czas. Zreszta warto sie zdecydować dla samych darmowych smsów, przy regularnych doładowaniach będzie ich na prawdę sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilin Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.centertel.pl 29.10.07, 20:47 Orange odkrył Amerykę już dawno odkrytą przez inne sieci: www.eramuzyki.pl/content/web2/dyn/home mam tak taka i już od dawna ściągam muzę bez problemu. A do tego jest granie na czekanie i serwuję muzę moim znajomym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no popatrz... Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:57 Po pierwsze to sa jednak zupelnie inne oferty, a dwa, ze Era slabiutko to promowala. Tak czy inaczej Orange jest pierwszym, ktory wylozyl konkretna kase na promocje tej uslugi i pewnie mu sie to zwroci... swiat nalezy do odwaznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hest Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:32 to fakt orange troche w to zainwestował widać to chociażby po stronie orangemusic.pl ktora nie chodzi jakos szybko ale za to jest duzo zakladek i fajnych bajerow no i do kompletu prepaid.tak jak ktos napisal pewnie im sie to kiedys zwroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary człowiek Re: Orange gra bez abonamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 14:55 Strona jest ok, może ina grafika była by lepsza, ale nie o to chodzi. Moim zdaniem najważniejsze jest to, jak podeszli do tematu, mają szeroką ofertę i bardzo mocno ją promują, nawet jest jakieś radio w gadu-gadu z muzyką sponsorowane przez nich. Odpowiedz Link Zgłoś