Gość: ola IP: *.chello.pl 16.11.07, 20:05 Witam kupilam motke v3 i mam problem mam do niej wgrane dzwonki mp3 i nie moge ustawic ich jako dzwonek te ktore byly orginalnie w tel. ustawiaja sie bez problemu.Oco moze chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamaj29 Re: motorolka i dzwonki 17.11.07, 14:57 Dodam ze telefon mial wgrywane polskie menu przedtym wszystko działało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: motorolka i dzwonki IP: *.eastwest.com.pl 17.11.07, 15:40 Dzwonki były wgrywane za pomocą programu, który nadał im nieodpowiednie atrybuty albo uch atrybuty zmieniły się przy wgrywaniu langpacka (polskiego menu). Dzwonki trzeba skasować i wgrać jeszcze raz przez program Motorola Phone Tools lub przez bluetooth z komputera/innego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: motorolka i dzwonki IP: *.chello.pl 17.11.07, 16:27 Dzieki za odpowiedz a dlaczego nie mozna zciagnac dzwonkow mp3 z gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: motorolka i dzwonki IP: *.eastwest.com.pl 17.11.07, 19:38 Można :) zapomniałem o takiej możliwości, sam wolę za darmo - podłączam do komputera i mam. Odpowiedz Link Zgłoś