Dodaj do ulubionych

LG KP202 przypomnienie

IP: *.atnet.vx.pl 10.12.07, 01:33
Czy ktoś wie może czy istnieje możliwość ustawienia jakiegoś "przypomnienia" w
postaci np. wibracji o nieodebranych polączeniach,smsach ? Telefon daje znac
poprzez wibracje kilkakrotnie jedynie w momencie gdy bateria jest
rozładowana,ale to chyba wszystko.Moze o czymś nie wiem,jesli ktoś jest
bardziej zorientowany to prosze o odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: skeezy Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.chello.pl 10.12.07, 02:07
      Możliwe, że ktoś wie. Ty też będziesz wiedział(a), jeśli przeczytasz instrukcję obsługi aparatu.
      • Gość: Lilo Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.atnet.vx.pl 10.12.07, 03:15
        Nie ma tam mowy o tym o co pytam. Jednak nie jest nic napisane również o tym,że
        tel gdy jest rozładowany "przypomina" o tym,ze wymaga naładowania poprzez wibracje.
        Dziękuję za "zainteresowanie" :)
        • Gość: x Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.broadband.pl 10.12.07, 09:10
          Skoro nie ma o tym mowy, to znaczy że tego nie ma. No cóż, kupiłaś
          LG.
    • Gość: Mikado Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:30
      czy chodzi Co o to aby telefon przypominał o tym ze masz coś w skrzynce po
      włączeniu gdy dostałaś coś jak był rozładowany??czy po prostu jak czuwa, i wtedy
      dostaniesz jakąś wiadomość??
      • Gość: Lilo Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.atnet.vx.pl 10.12.07, 23:06
        Chodzi mi dokładnie o to drugie :)
        dzięki za zainteresowanie dobry człowieku :)
        • Gość: Mikado Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:07
          no wiec w takim wypadku to poprostu zazwyczj jest na wyswietlaczu albo jakas
          ikonka albo cos takiego, szczerze powiedziawszy jeszcze nie spotkałem się z
          telefonem który by powiadamiał dodatkowo...chym ciekawe ale w sumie po co jeli
          włczysz go to juz masz komunikat ze miałas połaczenie albo sms:)
          • Gość: Lilo Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.atnet.vx.pl 13.12.07, 00:31
            A ja i owszem spotkałam sie z dodatkowym powiadomieniem...w mojej starej motce
            :) była tam taka opcja ustawienia sobie powiadomienia, to się chyba
            "przypomnienie" nazywało :) przyznam przydatne to bylo zwłaszcza,gdy zostawiałam
            tel bez "opieki" a kiedy wracałam z powrotem tel po 5 min wibrował
            przypominając o nieodebranych wiad i polaczeniach więc nie było konieczności
            sprawdzania za kazdym razem czy ktos się dobija :)
            Ale się rozpisałam :)
            Pzdr
            • Gość: Lilo Re: LG KP202 przypomnienie IP: *.atnet.vx.pl 13.12.07, 00:37
              Dodam jeszcze,ze model LG Kp202 oczywiście wyswietla ikonki o odebraniu smsa,ale
              niestety zewnętrzny wyświetlacz po prostu gaśnie po kilkudziesięciu
              sekundach...i tel wyglada jakby byl wylaczony w ogole !Dlatego pytam o formę
              "przypomnienia" to tak dla scisłosci tylko :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka