Gość: amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:12 Mam nokie n73 z simlockiem orange, czy w tym przypadku mogę bez przeszkód zaktualizować oprogramowanie ze strony nokii w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skynews Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. 17.12.07, 21:36 Wejdź na stronę Nokia Europe: europe.nokia.com/A4579163 Wybierz N73, język np. polski (Other languages) i ściągnij program Nokia Software Updater. Zainstaluj program. Postępuj dokładnie w/g instrukcji na ekranie - program cię poinformuje czy do twojego modelu jest nowsze oprogramowanie i czy jest możliwa aktualizacja. Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. 17.12.07, 21:46 Na szybko możesz sprawdzić poniżej czy jest nowsze oprogramowanie do twojego modelu. Enter your product code - wpisz 7-cyfrowy numer - jest pod baterią i zaczyna się na 0: europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_528996 Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:33 Nie stracę przez to gwarancji z Orange? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. 18.12.07, 16:53 Nie stracisz. A nawet jak coś popsujesz (czego Ci wcale nie życzę) to serwis w ramach gwarancji Ci to naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 18:51 Dziękuję wam za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futro Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. IP: *.gecon.com.pl 04.02.09, 15:08 ściągnołem aktualizacje oprogramowania ale nie idzie wgrac go do telefonu prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś
janioj Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. 05.02.09, 18:39 Ściągnąć mogłeś jedynie program do aktualizacji, za pomocą którego instalujesz samą aktualizację. Zainstaluj program Nokia Software Updater, podłącz telefon za pomocą kabla i postępuj zgodnie z instrukcją "krok, po kroku" programu - tyle. Nie zapomnij o zrobieniu kopii zapasowej, zawsze to bezpiecznie, gdyby coś się nie udało. Jeszcze jedno, po podłączeniu telefonu kablem, musisz go ustawić w opcji "NokiaPcSuite" - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. IP: *.centertel.pl 26.10.08, 08:30 hejka:*:* potrzebuje bardzo szybko miec to oprogramowanie!!! wiec jesli ktos to ma to niech mi wysle na gg: to moj numer: 13593518!!! pozdrawiam i czekam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yhh Re: Aktualizacja oprogramowania, Nokia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:22 Pamiętaj, że musisz mieć full nałądowaną baterie - jeżeli podczas aktualizacji padnie bateria, braknie prądu lub odłączysz kabelek USb - telefon możesz wyrzucić do śmietnika, chyba że masz gwarancję :) Btw jeżeli po zakończonej aktualizacji oprogramowania telefon nie będzie miał języka polskiego - musisz zmienić Product Code telefonu (tutaj już kłania się Google). Odpowiedz Link Zgłoś