Dodaj do ulubionych

Telefon z Mp3

IP: *.gprs.plus.pl 31.12.07, 02:00
Hej,
Chciałabym zmienić telefon. Myślę o zakupie do 400 zł na allegro
nowego, albo prawie nowego aparatu. Ważne jest dla mnie aby miał on
odtwarzacz MP3, slot na karty pamieci oraz aparat conajmniej 1.3 mpx
(najlepiej oczywiscie 2). Mile widziany atrakcyjny i kobiecy wyglad
orazodudowa ruchoma - rozkladana, rozsuwana.
Proszę o radę i pomoc w wyborze,
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: agiee1988 Re: Telefon z Mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 10:10
      hmm zasugerowalabym nokie 5200, 6280, samsung d 600, e250, j600 , nie jestem
      pewna co do mpx
      to znalazlam na allegro i w ceneo w tych cenach.
      • kolodziejo Re: Telefon z Mp3 31.12.07, 10:24
        Po pierwsze nie, bo 5200 i e250 mają nędzne aparaty VGA, po drugie nie, bo 5200
        jest w całej rozciągłości nędzna, po trzecie nie, bo to wstyd i hańba mieć taki
        telefon jak wszystkie uboższe dresy :>, po czwarte żaden. z wymienionych
        telefonów nie jest ani trochę kobiecy
        • kolodziejo Re: Telefon z Mp3 31.12.07, 10:32
          Polecam Samsunga e900 (400 zł wystarczy, 2 Mpix), e390 (1,2 Mpix, można taniej
          niż 400 zł), za 420 zł można też mieć Motorolę k1 (2 Mpix).

Komentarz o dresach oczywiście do dresofonu 5200.
    • lobo73 Re: Telefon z Mp3 01.01.08, 16:15
      Nad jakimkolwiek samsungiem mocno bym sie zastanowił. Trwałość tych telefonów
      pozostawia wiele do życzenia. 6280 do 400 PLN ??? Raczej nie możliwe żeby był w
      pełni sprawny. W takich pieniążkach może 6230i.Nie jest to najnowszy telefon ale
      mysle że spełni Twoje wymagania.
      • kolodziejo Re: Telefon z Mp3 01.01.08, 16:19
        Kwestionujesz trwałość Samsungów, polecając 6230i? Dobry żart. Jakość każdego
        elementu 6230i (obudowa, klawiatura, głośnik, bateria BL-5C, wyświetlacz,
        odtwarzacz i słuchawki) pozostawia wiele do życzenia.
        • lobo73 Re: Telefon z Mp3 01.01.08, 16:28
          kolodziejo napisał:

> Kwestionujesz trwałość Samsungów, polecając 6230i? Dobry żart. Jakość każdego
          > elementu 6230i (obudowa, klawiatura, głośnik, bateria BL-5C, wyświetlacz,
          > odtwarzacz i słuchawki) pozostawia wiele do życzenia.

Który z samsungów bedzie po roku w takiej kondycji jak poczciwa 6230i po 3 czy 4
          latach pracy?? Żaden :)
          Telefoniki nie przeczę pełne gadżetów ale ładne i "kobiece" i nie ponad to :)
          • kolodziejo Re: Telefon z Mp3 01.01.08, 18:03
            "Poczciwa" 6230i po 2 latach pracy to wrak po dwóch gwarancyjnych wymianach
            końcówki mocy, z brzęczącym głośnikiem, cały obdarty pomimo noszenia w kieszeni
            i ciągle wołający "Bateria słaba!". Wiem to, niestety, z autopsji.
            • Gość: kokilka Re: Telefon z Mp3 IP: *.gprs.plus.pl 01.01.08, 19:31
              Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Z poleconych przez Was telefonów,
              najbardziej przypadł mi do gustu e900, ale nie jest to chyba jeszcze
              to czego szukam.

Spodobał mi się telefon Motorola Z3. Czy ktoś miał z nim
              doczynienia? Czy orientujecie sie czy mozliwe jest zdjęcie z niego
              simlocka i wgranie polskiego oprogramowania?
              Pozdr.
              • kolodziejo Re: Telefon z Mp3 01.01.08, 19:51
                Miałem z nim do czynienia. Technicznie - to samo, co k1, tylko trochę lepsza
                jakość wyświetlacza i nieco słabsza bateria. Da się zdjąć simlocka i wgrać
                polskie oprogramowanie.
    • Gość: reni Re: Telefon z Mp3 IP: *.chello.pl 01.01.08, 19:38
      może SonyEricsson W300i jeden minus słaby aparat
      • agiee1988 Re: Telefon z Mp3 04.01.08, 23:29
        po trzecie nie, bo to wstyd i hańba mieć taki
        telefon jak wszystkie uboższe dresy :>, po czwarte żaden. z wymienionych
        telefonów nie jest ani trochę kobiecy
        gdybym nie lubiala rozduwanych telefonow to bym sobie go kupila
        dziewczyna prosila ew o kobiecy wyglad.ew= ewntualnie a nie koniecznie skoro
        5200 to dla ciebie ubogi dres to naprawde nie mam co sie klocic z toba,
        ja proponuje dziewczynie mocna marke. znajdzie dodatki do telefonu, nie bedzie
        miala problemu z ciagnieciem dodatkow na nokie z neta,

nie zaufalabym w zyciu samdungowi, motoroli itd.

ps : tez chcialam taki model jak autorka. mialam 6230 , chyba 2 letnie i bylo w
        dobrym stanie. chcialam zakupic 6230i ale wybralam se k 700i, bo tansze bylo, a
        karte pamieci mozna zastapic bluetooth-em. otwarzac mp3 mam odzielny

ludzie telefonu nie polceaja bo 1 osobie sie pospulo. wiesz ile slyszalam
        negatywnych komentarzy nt moich telefonow? mnostwo. tylko zaden sie nie spr w
        moim przypadku

--
        Pavarotti & Sepultura - Roots Bloody Roots
        Children Of Bodom - Are You Dead Yet?
        • agiee1988 Re: Telefon z Mp3 04.01.08, 23:31
          ps: jak sie ma super aparat, slucha mp3, to co sie dziwicie ze bateria pada trupem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka