Dodaj do ulubionych

co mi doradzicie??

19.06.08, 21:25
hej :)
szukam jakiegos funkcjonalnego, dobrego telefoniku w cenie do 700-800 zl. co
byscie mi doradzili??
Obserwuj wątek
    • Gość: Reader K660i, W910i (ciut droższy) IP: 83.238.196.* 19.06.08, 22:56
    • Gość: szahid Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 10:56
      jakiegos smarta z windows mobile, np samsunga i600. switny telefonik z ogromnymi
      mozliwosciami
      • Gość: baca Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 12:03
        jak smartphone to trzeba zwrocic uwage na system,. bo niektroe te systemy
        potrafia bardzo ograniczyc wykorzystanie mozliwosci takiego telefonu. symbiany
        strasznie mula np, poza tym narzedzia biurowe sa cienkie.
        • Gość: Albin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:23
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Yoyo Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:02
            Windows? Ok- ale tylko najnowszy, starsze wersje (5 w różnych edycjach)są
            naprawdę denne, nowe (6) są już "zjadliwe, niestety dość drogie, wychodzące poza
            podane ramy.

Ze "zwykłych" polecam każdego sony ericssona (np. W910, K850, K660, W890- ten
            pierwszy i ostatni polecam szczególnie)
    • Gość: Zeferix Re: co mi doradzicie?? IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.06.08, 21:27
      Ja to myśle że najlepsze są nokie, bateria trzymają długo i nie ma problemu z zasięgiem, a konkretnie to polecam ten model- Nokia N73 Music Edition Black UMTS. pozdro
    • Gość: andrew Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:15
      na Twoim miejscu brałbym SE k850i, nowy model, bardzo dobry aparat, ulepszony
      interfejs, ciekawy design i wielka miltimedialnośc. dla przecietnego użytkownika
      taki sprzęt jest lepszy niż telefony z systemami, które się zawieszają, są
      podatniejsze na wirusy itp
      • Gość: ja Re: co mi doradzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:05
        Gość portalu: andrew napisał(a):

> na Twoim miejscu brałbym SE k850i

jak najbardziej, świetny telefon, żałuję,że go nie kupiłam jak miałam okazję -
        bardzo udany model jak na SE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka