gladiatore 19.06.08, 21:25 hej :) szukam jakiegos funkcjonalnego, dobrego telefoniku w cenie do 700-800 zl. co byscie mi doradzili?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szahid Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 10:56 jakiegos smarta z windows mobile, np samsunga i600. switny telefonik z ogromnymi mozliwosciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 12:03 jak smartphone to trzeba zwrocic uwage na system,. bo niektroe te systemy potrafia bardzo ograniczyc wykorzystanie mozliwosci takiego telefonu. symbiany strasznie mula np, poza tym narzedzia biurowe sa cienkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoyo Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:02 Windows? Ok- ale tylko najnowszy, starsze wersje (5 w różnych edycjach)są naprawdę denne, nowe (6) są już "zjadliwe, niestety dość drogie, wychodzące poza podane ramy. Ze "zwykłych" polecam każdego sony ericssona (np. W910, K850, K660, W890- ten pierwszy i ostatni polecam szczególnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeferix Re: co mi doradzicie?? IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.06.08, 21:27 Ja to myśle że najlepsze są nokie, bateria trzymają długo i nie ma problemu z zasięgiem, a konkretnie to polecam ten model- Nokia N73 Music Edition Black UMTS. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: co mi doradzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:15 na Twoim miejscu brałbym SE k850i, nowy model, bardzo dobry aparat, ulepszony interfejs, ciekawy design i wielka miltimedialnośc. dla przecietnego użytkownika taki sprzęt jest lepszy niż telefony z systemami, które się zawieszają, są podatniejsze na wirusy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co mi doradzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:05 Gość portalu: andrew napisał(a): > na Twoim miejscu brałbym SE k850i jak najbardziej, świetny telefon, żałuję,że go nie kupiłam jak miałam okazję - bardzo udany model jak na SE Odpowiedz Link Zgłoś