Dodaj do ulubionych

moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA !

IP: *.client.comcast.net 01.10.03, 06:32
mianowicie... umowa na rok w t-mobile: www.t-mobile.com
w umowie nastepujace opcje:

600 minut na miesiac.. w tym noce od 9pm do 6 am za darmo, weekendy od piatku
9pm do poniedzialku rano 6 am za darmo..

rozmowy lokalne, dlugodystansowe wliczone w minuty.. czyli jak ktos chce to
dzwoni praktycznie za darmo..

w pakiecie, ktory ja place mam 50 SMSow, ale za dodatkowe $2.99 na miesiac
mam 500 SMS...

ogolem place juz po podatku $50, ktore zarabiam w pol dnia, wiec zyc nie
umierac...

ahaaaa.. najwazniejsze.. umowa zostala podpisana w ciagu DOSLOWNIE 5 minut -
a nie tak jak w pierdol.. ERZE, gdzie trzeba przejsc procedure zakrawajaca na
ironie !!!

Potrzebne dokumenty to: ID - prawo jazdy, ktore wyrabia sie w jeden dzien za
$14 i nikt nie urzadza korupcji jak w PL.. Social Security Number SS# i to
wszystko! No oczywiscie podstawowym warunkiem jest historia kredytowa.. i
znow sie klania Polska, wktorej dostac karte kredytowa to jak kupic mercedesa
w klasie sredniej !!!!

pozdrawiam wszystkich wlascicieli ERY, IDEII i PLUSA.. ERE i IDEE sam kiedys
mialem i Bogu dzieki, ze sie skonczylo .. PLUS pewnie nie lepszy
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 07:50
      Szkoda że nie wspomniałeś że w USA płaci się za rozmowy przychodzące !
      Odbierasz telefon i płacisz. Poza tym naliczanie jest za każdą rozpoczętą
      minutę a w Polsce za ok. 6 zł można wykupić naliczanie 30s/1s. Cena 400zł za
      500 minut w erze nie jest tak korzystna jak w USA ale istnieją zniżki na
      wybrane numery, do ceny doliczyć trzeba też koszt telefonu który w Polsce
      można kupić za symboliczną złotówkę. Oczywiście wiele osób wybrało by USA- to
      jasne szczególnie ze względu na zarobki.
      • dr_jekyll Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA ! 03.10.03, 18:19
        Poza tym w US za wychodzaca rozmowe placi sie od momentu nacisniecia zielonej
        sluchawki... Mam nadzieje, ze nie bedzie jak w USA!
    • gale Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA :( 03.10.03, 19:35
      Drogi Swiatowcze,
      Napisz tez o zasiegu, ktory maja te cudowne sieci, pokrywajace tylko okreslone
      rejony, o roamingu wewnetrznym, o koszcie polaczen przychodzacych. Warto
      rowniez wspomniec o tym kiedy te amerykanskie sieci zaczely sie budowac, kiedy
      sie zwrocily inwestorom, jaka jest roznica w stabilnosci gospodarek
      amerykanskiej i polskiej, jaka ta roznica byla 55 lat temu i co sie z nia przez
      tych 55 lat dzialo. To wszystko, o czym wspominam powyzej ma zasadniczy wplyw
      na cudownosci, o ktorych wspominasz.
      • Gość: z usa Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA :( IP: *.client.comcast.net 03.10.03, 21:25
        no coz.. ja nadal pozostane przy USA, bo jednak z tutejszymi zarobkami to
        wydatek 50$ jest kropla w morzu :) wiec nie trzeba sie skapic z minutami by
        przez przypadek nie przekroczyc do 2 minut bo zostanie skasowane.. inna
        sprawa.. skoro tak bardzo USA nie dobre to skad te 4 miejsce za Srilanka i
        innymi afrykanskimi krajami w loterii wizowej ???

czy Wy czytacie pierwsza strone wyborczej .. afera za afera.. Polska juz tylko
        dobra na 2 tygodnie wakacji. cheers
        • Gość: Rosa Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA :( IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 21:23
          To może zrezygnuj nawet z tych 2 tyg u nas bo po co masz płacić za przejazd i
          ryzykować zaplątanie w jakąś aferę.
          Zgadzam się, że prawie we wszystkim USA wyprzedzają nas o lata ale jednym z
          wyjątków są komórki które niestety macie tam u siebie nieco zacofane w stosunku
          do Europy,także jeśli chcesz się chwalić i krytykować to co się u nas dzieje
          to "Telefony" nie są ku temu najlepszym tematem.
          • Gość: z usa Re: moze kiedys w PL bedzie tak jak w USA :( IP: *.client.comcast.net 04.10.03, 22:04
            a za przeproszeniem pokaz mi co jest zacofanego w tych komorkach.. wejdz na
            www.t-mobile.com w dzial phones i pokaz mi czym sie one roznia od
            europejskich !??? czy widzisz jakies stare modele, ktore w Polsce byly 2-3 lata
            temu? jakos nie moge dostrzec.. wiekszosc jest z kamerami cyfrowymi.. SMS, MMS
            ami i innym GPRSami.. wiec gdzie ty widzisz zacofanie w komorkach?

www.att.com
            • Gość: z usa i jeszcze jedno IP: *.client.comcast.net 04.10.03, 22:06
              ktos cos wspomnial o telefonach za symboliczna zlotowke w Polsce.. heh.. a
              tutaj za darmo sie tostaje bez symbolicznej zlotowki..

www.attwireless.com/buy/consumer/
              • Gość: Rosa Re: i jeszcze jedno IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 22:52
                Właśnie spojrzałem i jak widzę Nokię 6610 za 200$ to mnie śmiech ogarnia.
                • Gość: z usa Re: i jeszcze jedno IP: *.client.comcast.net 05.10.03, 05:53
                  wlasnie spojrzalem.. i jak widze NOKIE 3650 za 852.78 zlotych w PLUSIE (przy
                  ceinie napisane jest OD.. czyli w gore) to mnie smiech ogarnia bo w AT&T tylko
                  $49.99

i znow mnie smiech ogarnia jak widze NOKIE 6800 za jedyne 1218.78 zlotych w
                  PLUSIE.. a tymczasem tutaj $74.99.. i co mam dalej wyliczac ?
                  • Gość: nick00 Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 00:24
                    Akurat na nokię 6800 t-mobile ma promocję więc jest tania- bo po prostu słabo
                    się sprzedaje- grubość 23 mm to dla mnie dyskwalifikacja. Nie wiem gdzie
                    wyczytałeś o drogich tel. w Polsce ale ja nie znam nikogo kto by kupił telefon
                    za więcej niż 150 zł- droższe kupują w Polsce przede wszystkim firmy. Np.
                    bardzo dobry tel. Nokia 6310i ( zdaniem wielu fachowców najlepszy telefon GSM
                    pozbawiony zbędnych głupich dodatków, ma grubość 17mm i dyktafon którego nie
                    ma nokia 6800 ) kosztuje w promocji ok. 1zł- 70 zł.
                    Jeśli chodzi o zasięg sieci to GSM pokrywa 99% ludności europy- zasięg
                    będziesz miał nawet na największym zadupiu, w lesie, w górach i w zabitej
                    dechami wiosce. W USA telefonia cyfrowa jest tylko w dużych miastach- dalej
                    jest tylko telefonia analogowa albo w ogóle brak sygnału.
                    • Gość: Kayo Re: i jeszcze jedno IP: 195.117.241.* 11.10.03, 20:29
                      gdzie tyle kosztuje od razu sobie kupię tą 63 kę ???
                      • Gość: adam99 Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:47
                        To biegnij bo promocja trwa jeszcze 3 dni. Możesz kupić nawet za złotówkę:
                        gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=7735
                        • Gość: adam99 Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:51
                          I jeszcze jedno- na wyznaczony numer w sieci era możesz dzwonić do dnia 30
                          września 2004 roku za 1 grosz/minutę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka