Dodaj do ulubionych

JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTOROLI?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:47
Chciałabym zmienic lewy przycisk programowy w motoroli e365, mam tam
nastawiona ere omnix, i nie chce zeby sie z tym łączyło, bo to jest cgyba
płatne, tak? Może ktoś wie jak to zmienić bo ja jakoś nie mogę sie w tym
połapać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.03, 13:04
      Płaci się napewno.Ale jak to zamienić to jeszcze nie wiem.
    • Gość: ayka Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 23.12.03, 08:14
      mam dokłądnie ten sam problem. może ktoś się odezwie i poradzi
    • Gość: ayka Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 23.12.03, 08:19
      mam dokładnie ten sam problem. może ktoś się odezwie i poradzi
    • olus_stad Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO 25.12.03, 22:31
      Poprosze o pomoc w tej samej sprawie, bo po prostu rece mi opadaja:(( Macie jakies pomysly? Komus sie udalo?
      • Gość: Krakri Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 22:22
        Witam serdecznie, ni niestety musze was zmartwić ale się nie da , można
        poprostu wyłączyć tą pier.....,.przeglądarke a więc: 1 kroczek wejśc w
        USTAWIENIA, następnie PROFIL WAP, potem USTAW PROFIL i wybieramy np PROFIL i
        wybieramy USTAW DOMYŚLNY no i to koniec , przycisk jest dalej programowany na
        OMNIX , ale się nie połączy z tym pie,....Omnixem no i nic już nie zapłacimy
        • Gość: motorola fans Re: JAK ZMIENIC LEWY PRZYCISK PROGRAMOWY W MOTORO IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 12:23
          dzieki stary !!! widze ze nie tylko ja mialem ten problem.jeszcz e raz dzieki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka