Dodaj do ulubionych

słuchawka Bluetooth - jaka

IP: *.ists.pl 05.08.09, 13:28
Chciałem kupić słuchawkę (dla żony) do Noki E66. Przeczytałem wiele opinii i tak naprawdę jestem na poczatku. Proszę moze macie swoje wypróbowane typy.
Chodzi mi przedewszystkim o jakość rozmowy. Z opinii fachowców usłyszałęm że te słuchawki z najwyższej półki zniekształcają bardzo głos. Nie bardzo znam opinie na temat Jabera, może ktoś ocś podpowie. Nie chciałbym wydawać za dużo kasy, ale jakoś rozmowy powinna byc dobra w obie strony.
Najlepszą opinię usłyszałem o BH-602 ale kosztuje sporo. Za wszystkie uwagi z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkkkk Re: słuchawka Bluetooth - jaka IP: *.ists.pl 13.08.09, 20:04
      zdecydowanie BH-602, jakość dzwieku bardzo dobra, nie polecam BH-902 choć cena wysoka ale jakość dzięku bardzo słaba
      • skynews Re: 13.08.09, 22:16

Sony Ericsson HBH-PV710 - lekka, mała, świetnie trzymająca się ucha, idealna dla kobiety, b.dobra jakość rozmów (można rozmawiać bez ładowania 8 godzin) i wykonania...
        HBH-PV710

Enjoy it !
        • Gość: Piotr Re: IP: *.ists.pl 15.08.09, 09:21
          Nie wiesz czy będzie dobrze wspólpracować z Nokią E66, bo rózne opinię czytałem o kompatybilności Sony Ericcsona
          • skynews Re: 15.08.09, 09:49

"...bo rózne opinię czytałem o kompatybilności Sony Ericcsona"

Te opinie to najprawdopodobniej bajki z mchu i paproci:)
            Współpracuje perfekt ze wszystkim co obsługuje technologię bezprzewodowej
            komunikacji zwaną krótko Bluetooth.

Enjoy it !
    • Gość: 7 Re: słuchawka Bluetooth - jaka IP: *.aster.pl 14.08.09, 06:52
      Nokia bh-212: cudaczny uchwyt na ucho (cały czas nie mogę się nauczyć jak ją
      dobrze założyć :/) ale za to jakość dźwięku bardzo dobra.
      • Gość: Greg Re: słuchawka Bluetooth - jaka IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.08.09, 11:46
        Nie zabierałem głosu bo BH200 to jedyna słuchawka, z którą miałem
        kontakt, ale wygodą, moim zdaniem, bije klasyczne rozwiązania ze
        sztywnym pałąkiem za ucho.
        • Gość: Piotr Re: słuchawka Bluetooth - jaka IP: *.ists.pl 15.08.09, 12:30
          A jaka jakość głosu w obie strony? Nie tłumi Twojego głosu u rozmówcy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka