Gość: anka IP: *.ite.waw.pl 21.10.04, 08:28 Poszukuję ROBERTA PODKOWIŃSKIEGO - POCHODZI ZE SZCZECINA, OSTATNI ADRES ZAMIESZKANIA- GDAŃSK PROSZĘ O POMOC USTNICZEK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:55 Tak mam na imię i nazwisko ale jestem z Nałęczowa i nigdy nie byłem w Szczecinie, jeżeli to moja rodzina (Podkowiński to rzadkie nazwisko) to ich nie znam, spróbuj poszukać na GG, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAGGI Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.ite.waw.pl 03.11.04, 12:43 DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ, ROBERT, KTÓREGO SZUKAM URODZIŁ SIĘ W CIEPLICACH K/JELENIEJ GÓRY.MIESZKAŁ W SZCZECINIE , POTEM W GDAŃSKU.SKOŃCZYŁ UNIWEREK W GDAŃSKU. NIEMNIEJ JEDNAK DZIĘKI ZA INFO TRZYMAJ SIĘ CIEPŁO A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapei Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:42 znam, znam, zyje i ma sie wporzo - nadalw trojmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaggi Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.ite.waw.pl 16.02.05, 11:20 do MAPEI-------- JEŚLI MASZ KONTAKT Z ROBERTEM LUB W INNY SPOSÓB MOŻESZ MI POMÓC PROSZĘ DAJ MI ZNAC NA TYM FORUM. TO BARDZO WAŻNE... A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.vx.pl / *.vx.pl 27.02.05, 00:38 Znam niejakich Podkowinskich. Mieszkają w Szczecinie - Zdrojach. Proponuję przeanalizować szczecińską książkę telefoniczną. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.vx.pl / *.vx.pl 27.02.05, 00:40 Ps. Odezwij się jak znajdziesz. Myślę, że to dobry trop. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapei Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:13 On chyba nie koniecznie jest zainteresowany podawaniem kontaktow:) ten typ tak ma, bynajmniej wporzo u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaggi Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.ite.waw.pl 01.03.05, 09:17 DO MAPEI- mam dziwne przeczucie,że pod nickiem "MAPEI" kryje sie oboba przeze mnie poszukiwana.Szkoda,że nie wykazuje zainteresowania moim ogłoszeniem ( po wielu latach przyjaźni- jak myślałam, widocznie się myliłam). Aby nie kontynuować tego niewygodnego, jak myślę dla Roberta , wątku -życzę Mu powodzenia i szczęścia I kończę poszukiwania. Ania- (od maszyny do szycia.) Sczecin- Zdroje 2005- Warszawa- Nowy ŚWIAT, MDM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapei Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 01:11 dziwne przeczucia niejednokrotnie sa rzeczywistoscia:) przyjazn jest przyjaznia i nie konczy sie nigdy:)nawet w przypadku gdy ma sie do czynienia z dziurawym workiem...:P nie wiem o co tej ani wtedy chodzilo ale ubawilem sie na maxa i Ty chyba rowniez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaggi Re: ROBERT PODKOWIŃSKI IP: *.ite.waw.pl 01.03.05, 09:19 Witaj, poszukiwania Roberta zaczęłam od sprawdzenia nr. telefonu do Jego Rodziców- niestety od wielu lat nie mają już telefonu stacjonarnego. CZY RÓWNIEŻ POTRZEBUJESZ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z ROBERTEM ? MOŻE MOGĘ CI COŚ PODPOWIEDZIEĆ? A. Odpowiedz Link Zgłoś