Gość: basia IP: 80.51.231.* 22.09.06, 10:59 A ja poszukuję osób noszących to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: rodzina Płatek IP: *.man.czest.pl 25.09.06, 09:27 ja znam takiego kolei nazywa się marcin płatek i mieszka w częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Platek Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 20:31 Grazyna PLatek Krynki ostrowiec sw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płatek z Zar Re: rodzina Płatek IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.06, 13:29 mieszkam w Zarach, mam na imie Adam nazwisko Płatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:05 Generał płatek (nie zasługuje by pisać jego nazwisko z dużej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płatekk Re: rodzina Płatek IP: *.acx.pl 20.01.07, 21:39 Ja jestem Płatek:D Ze Szczecina:) A Ty? Raczej nie czesto spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gochawiocha Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:57 Rodzina Płatków -Sulejówek Miłosna, woj. mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:46 A witam, witam- ja mieszkam w woj Świętokrzyskim a dokładniej Busko Zdrój. Serdecznie pozdrawiam wszystkich. Piotr Płatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.telkonet.pl 15.02.09, 15:59 Jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego i mam córkę w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.onecik.pl 03.03.09, 11:32 Witam.Ja też jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego a mój syn mieszka w odległości 7 godz. różnicy czasu. Pozdrawiam wszystkich noszących to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płatek Elżbieta Re: rodzina Płatek IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 22:38 Przed ślubem nosiłam to nazwisko,mój brat nazywa się Piotr Płatek,tato Jan Wiesław już nie żyje.W Błażejewie koło Kórnika(koło Poznania) mieszka bardzo wielu Płatków. Odpowiedz Link Zgłoś
misipko Re: rodzina Płatek 03.02.07, 02:11 W Goleniowie w zachodniopomorskim też mieszkają Płatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rodzina Płatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:13 W Koniemłotach woj świętokrzyskie lek. pediatra nazywa się Stanisław Płatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksik Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:15 www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: rodzina Płatek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.08.07, 00:03 ja mam tak na nazwisko. mail: sebastian.platek@alfaelektro.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia platek Re: rodzina Płatek IP: 88.193.190.* 08.12.07, 15:03 Jest wiele rodzin noszacych nazwisko Platek, wszystko zalezy z kad pochodzi. Moja rodzina pochodzi z woj kieleckiego z najprawdopodobniej miejscowosci Gory. Mieszkal tam wtedy Franciszek Platek w 1877. Franciszek ze swoja zona Helena lub Halina mial 9 dzieci z ktorych dwoja zmarla w mlodym wieku. Znam imiona tylko czterech w tej siodemki - Elzbieta, Franciszek, Stefek, Julia. katarzyna.platek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: rodzina Płatek IP: 195.116.183.* 17.12.07, 21:54 W Końskich, dawne L Pedagogiczne, matematyk Płatek Odpowiedz Link Zgłoś
leszekplatek1966 Re: rodzina Płatek 25.01.08, 19:32 Witam Wszystkich Płatków. Dla bliże zainteresowanych został utworzony "WIELKI KLAN PŁATKÓW" na stronie nasza-klasa.pl (nasza-klasa.pl/forum/10/1666). ZAPRASZAMY wszystkich chętnych, tam też szukają się rodziny. Tą samą informację podam na forum nasza-klasa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.chello.pl 11.02.08, 23:51 w Sosnowcu,w Jaworznie i w Dąbrowie Górniczej jest nas sporo pozdrawiam wszystkich Płatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.chello.pl 12.02.08, 00:03 Żądamy dostępu do morza. Klan Płatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:43 ja jestem z tej rodzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: rodzina Płatek IP: *.gizycko.mm.pl 27.11.08, 20:09 Jestem Płatek z Giżycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5643Gosia Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 01:30 Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany dziennie przez tysiące osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnyc hidealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia. Dodajesz ogloszenie i gotowe. Zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:35 Dzień dobry. Nazwywam się Wociech Płatek. Urodziłem się i mieszkam w Olsztynie. Mam 51 lat. Wiem że mój ojciec (żyjący) pochodził z Kowalowa dolnego - wsi koło Jedrzejowa. Wiem o 3 rodzinach Płatków mieszkajacych w Olsztynie. Z żadną nie jestem spokrewniony. Ojciec mówił mi że jego rodzzina przybyła do Polski z Czech a właściwie Moraw. A aaa stryj mego ojca był Generałem zakonu Paulinów w czestochowie. Jeśli mam wspólne korzenie to bardzo fajnie jesli nie to też jest OK. Miło mi by było poznać rodzinkę. Mój adres e;mail jawoit@vp.pl. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Platek Re: rodzina Płatek IP: *.elisa-laajakaista.fi 22.05.10, 09:18 Dzien dobry Panie Wojciechu, Moja rodzina wywodzi sie z Kowalowa dolnego i gornego. Pradziadek Franciszek Platek. Pozdrawiam, Katarzyna Platek Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.platek Re: rodzina Płatek 04.02.17, 23:17 Pochodzę z tej samej rodziny i proszę o kontakt katarzyna.platek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eplatek Re: rodzina Płatek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.10, 10:46 Witam, noszę nazwisko Płatek po mężu, który pochodzi z Krakowa. Obecnie mieszkamy w Szczecinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Płatek Re: rodzina Płatek IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.10, 16:26 Jestem z Gorzow Wlkp. Mój ojciec to Stanisław, dziadek Jan a babcia Antonina. Dziadek z Babcią przyjechali na zachód po wojnie z kieleckiego spod Ostrowca Św. Wiem, że mam rodzinę w świetokrzyskim, śląskim, dolnośląskim ale nie mam z nią kontaktów. Pozdrawiam wszystkich Płatków. Mój e'mail: novum.ap@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.platek Re: rodzina Płatek 04.02.17, 23:21 Masz też rodzinę na Pomorzu!!! Mój dziadek Stanisław miał ojca Jana. Synem Stanisława m. in. Był Bohdan - mój tata. Proszę o kontakt katarzyna.platek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antola Re: rodzina Płatek IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 01:44 i znalazlas po tylu latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płatek Andrzej Re: rodzina Płatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 23:04 ja też jestem Płatek. Mieszkam w Lęborku syn Zbigniewa, a pochodzę ze Słupska. Jak ktoś chce niech pisze na adres- andrzej.platek@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś