a.rozycka1 06.09.08, 21:32 Szukam krewnych, Nazwisko JUCHNIK. Wiem tylko że mój tata urodził się na Białorusi we wsi PASZKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Juchnik! IP: *.mas.airbites.pl 18.01.09, 11:24 Ja też mam na nazwisko Juchnik i mój tata urodził się na Białorusi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Juchnik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:29 Mój Tata też urodził się na Białorusi, pow. Lida, gm. Wawiórki wieś Trajgii lub Tajgii Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka044 Re: Juchnik! 13.02.09, 22:13 Witam serdecznie,Wawierka i Trajgi to miejscowości z których pochodzi moja rodzina! Mój email maciejka044@gazeta.pl, bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam, Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.juchnik Re: Juchnik! 08.07.09, 17:52 Witam moja Babcia pochodziła właśnie z Lidy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Juchnik! IP: *.play-internet.pl 16.08.14, 22:45 rodzina mojej mamy pochodzi z lidy , wawiórki wieś papiernia,w tragii urodziła się moja babcia helena z domu juchnik szukam również krewnych z rodziny acewicz i pasterniak,żukowski. wszyscy oni są jakoś spokrewnieni. chciałabym poznać moje korzenie Odpowiedz Link Zgłoś
fergiez Re: Juchnik! 30.01.09, 01:43 Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany przez wiele osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnych idealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia (dział krewni/inne). Chwile to zajmuje, a zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Odpowiedz Link Zgłoś