Gość: oka IP: 85.252.68.* 05.10.07, 21:01 AUSRALII? brązy przypadną LEKKOATLETKĄ???? a nie mógłby ktoś tego po polsku napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Marion Jones bez medali? IP: 88.156.63.* 05.10.07, 21:14 dozywotnia dyskwalifikacja dla kazdego dopingowicza i po problemie. taka mam koncepcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Marion Jones bez medali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:17 Brrr... Komu czemu: LekkoatletkĄ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurass I to mi się podoba!!! Koniec z dopingiem w sporcie IP: *.189.rev.vline.pl 05.10.07, 21:47 rzekłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virra Marion Jones bez medali? IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.10.07, 01:58 Dziewczyna sie przyznala ze brala steroidy i jesli MKOI zdecyduje sie ja dotkliwie ukarac to znaczy ze nie chca dopingowej hydrze ukrecic lba gdyz jaki inny sportowiec zechce dobrowolnie sie przyznawac do brania dopingu ? A juz odbieranie medali zdobytych wiele lat temu jest kompletnie bez sensu gdyz nie,powtarzam nie ma sportowca profesjonalnego ktory nie bral,nie bierze lub brac nie bedzie...tak jak zwykly glina.Zatem odbieranie jednemu zlodziejowi aby dac drugiemu mija sie z celem...przynajmnie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś