Gość: Sor IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 00:05 Czyżby hit sezonu? Pojedynek mistrzów, bo reszta drużyn w europejskich pucharach zawiodła. Niech wygra lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sleeper Re: Polonia W. - Legia IP: *.159.49.98.static.crowley.pl 13.08.10, 11:06 Hitem sezonu będzie rewanż, teraz obie drużyny są niezgrane, Legia planuje jeszcze kolejne transfery, Ebi potrzebuje czasu żeby odzyskać formę. Co nie zmienia faktu, że jeżeli rzeczywistość chociaż w połowie dorośnie do oczekiwań, to MP będzie w Warszawie, a pretendentów do niego będzie dwóch. A co do samego meczu... no cóż... Polonia K! Polonia S! Polonia zawsze... ;) ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa,nie wieś Re: Polonia W. - Legia IP: *.europe.hp.net 13.08.10, 21:06 Mistrzem jest... Polonia Ka, Polonia Es, Polonia Mistrzem Polski jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mscan Re: Polonia W. - Legia 13.08.10, 22:19 Ludzie, czym Wy się podniecacie!? Przyjeżdża wicemistrz Azerbejdżanu i rozbija i jednych i drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warga Re: Polonia W. - Legia IP: 78.149.193.* 13.08.10, 22:33 mscan napisał: > Ludzie, czym Wy się podniecacie!? Przyjeżdża wicemistrz Azerbejdżanu i > rozbija i jednych i drugich. Ale ty prymitywnie glupi jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Re: Polonia W. - Legia IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 13.08.10, 22:52 bach,bach,bach!Karabach! Odpowiedz Link Zgłoś
heimdallr Za to ty tytan intelektu. Podniecać się kopaniną 14.08.10, 00:57 , potykających się o własne nogi misiów. Idź se na boisko szkolne to popatrzysz na ludzi, którzy naprawdę potrafią dać z siebie wszystko. Przez takich jak ty polska piłka jest taka jaka jest. Piłkarze z gminy Lasy, wsi Kutasy. Przyjedzie taki, dostanie 20 tysięcy pensji za to, że żyje, a takie jełopy jak ty przeżywają orgazmy jak na to patrzą. Prawdziwa wartość to ta, jaką piłkarz ma w mamonie w porządnej lidze. Póki co, to jest jeden taki-z całej Polski-i grzeje ławę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracus Re: Polonia W. - Legia IP: 83.13.74.* 13.08.10, 23:33 mscan napisał: > Ludzie, czym Wy się podniecacie!? Przyjeżdża wicemistrz Azerbejdżanu i > rozbija i jednych i drugich. Nieprawda! Remisuje. Wygrywa dopiero rewanż u siebie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: Polonia W. - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:50 Kury paść!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoYo Re: Polonia W. - Legia IP: *.wcm.opole.pl 13.08.10, 23:51 Brawo, Groclin wygrał z Ległą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicLegi wqrwiony panienki z łazienkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:18 panienki z łazienkowskiej brawo czarne koszule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faul Polonia W. - Legia IP: *.range86-181.btcentralplus.com 13.08.10, 20:21 Panowie, nie piszcie faul, faul, faul... nawet jak wieje nuda, to postarajcie sie abrdziej... albo zachowajcie cisze w eterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Polonia W. - Legia IP: *.aster.pl 13.08.10, 20:34 Wielkie derby... Co wy piszecie? Dopiero NAJLEPSI nasi piłkarze dostali z drużyną bez trenera 3:0, a te neptki z ligi? Oni to się już w ogóle nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Polonia W. - Legia 13.08.10, 21:18 A tak nieśmiało zapytam: czy Wisiorek wyszedł Zientarze? Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Polonia W. - Legia 13.08.10, 21:32 Chłopaki pokazują charakter! Reprezentację mamy nie najgorszą, ale za to myślę, że polska liga jest jedną z najlepszych lig amatorskich w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Polonia W. - Legia IP: 213.189.44.* 13.08.10, 21:47 Legła Warszawa już 2-0 w tyłek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Polonia W. - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:49 Ja w to niewierze ! Polonia wygrywa 2:0 ! Sukinsyny mają dobrego trenera :D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Nokaut 13.08.10, 21:50 I dobrze,może chłopcy zejdą na ziemię,bo dużo im jeszcze brakuje by być number 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko76 Polonia W. - Legia IP: *.tvteletronik.pl 13.08.10, 21:50 legi wystarczy stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Polonia W. - Legia IP: *.182.129.129.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.10, 21:51 Taki początek !!! Wstyd!!! Legia ale cudzoziemska !!!Brawo Polonia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasen Polonia W. - Legia IP: *.subscribers.sferia.net 13.08.10, 21:52 Niezły pojazd ;p Polania rulz!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polonia W. - Legia IP: 212.180.160.* 13.08.10, 21:53 To w nocy bojówki L zdemolują pół stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmof Re: Polonia W. - Legia IP: *.acn.waw.pl 13.08.10, 22:00 mam nadzieje ze przy okazji zabiora krzyz z krakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia <3 Ha! [ioty z Kib(o)lowskiej, czy tam Łazienkowskiej IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 21:56 na co wam super stadion, skoro wy grać nie umiecie ? Wyjeżdżajcie z Warszawy ! Ćwoki ! Wam truskawki zbierać w rumunii, a nie w piłkę kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warga Re: Ha! [ioty z Kib(o)lowskiej, czy tam Łazienkow IP: 78.149.193.* 13.08.10, 22:24 Gość portalu: Polonia <3 napisał(a): > na co wam super stadion, skoro wy grać nie umiecie ? Wyjeżdżajcie z > Warszawy ! Ćwoki ! Wam truskawki zbierać w rumunii, a nie w piłkę > kopać. Wiesz, nie chce byc smutny, ale z twoich slow wynika, ze Legie pokonala jakas prowincjonalna, slaba druzyna, chyba nie masz takiej opini o swoim klubie, przyglupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryddezgryz Polonia W. - Legia IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 21:57 He he, ITI wydał kupę kasy, wziął miernego Skorże ,wyłudził od HGW 500 mln a Polonia zlała legie 3:0, isuper wybiórcza lansowała legie tak sie podniecali meczem z Arsenalem a tu taki psikus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluciarz Polonia W. - Legia IP: *.dsl.wotnoh.sbcglobal.net 13.08.10, 22:01 Widzew dziekuje Polonii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluciarz Widzew dziekuje Polonii ! IP: *.dsl.wotnoh.sbcglobal.net 13.08.10, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seski Re: Widzew dziekuje Polonii ! IP: *.ethnet.com.pl 14.08.10, 00:22 KSP! KSP! Widzewek powodzenia (w pazdzierniku?) z ległą w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Polonia W. - Legia IP: *.grakom.pl 13.08.10, 22:05 Skorża po raz kolejny nie potrafi przygotować drużyny do sezonu, wygląda, że to najbardziej przereklamowany trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Polonia W. - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:08 ja bym go uplasował na drugim miejscu. Na pierwszym oczywiście H. Kasperczak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Legia?A co to? IP: *.acn.waw.pl 13.08.10, 22:06 Jest miejsce w Warszawie,gdzie jest stadion Legii,ale nie ma tam drużyny!To nie jest zespół tylko jakaś popierdółka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Polonia W. - Legia IP: 109.243.33.* 13.08.10, 22:06 Ha-ha-ha , można zrywac boki ze śmiechu, Skorża i młody Janas trenerami , Ha-ha-ha Panie Walter - gdzie mam Pan rozum, należało sądzic że już nikt nie nabierze się na ten " duet" Dla dobra Legii póki czas podziękujcie im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Polonia W. - Legia IP: *.net-serwis.pl 13.08.10, 22:24 Po pierwsze gratulacje dla Discopolo za zwyciestwo. W pełni zasłuzone. Macie dobry skład i prezesa, co ma dobrych doradców i nie załuje kasy. Moim zdaniem jesteście kandydatem przez wielkie K na Mistrza. Po drugie. Ciesze się, ze ten balon pod hasłem Legia Mistrz tak szybko pękł. Niestety Legia jest o rok w plecy za Dyskopolo ze składem, zgraniem, itd. Tak musiało być, kiedy na boisku gra 7 nowych zawodników. Nie ma bata, trzeba czasu. Po trzecie. Mam nadzieje, ze Ł3 przejrzą na oczy i kupia naprawdę 2- 3 dobrych piłkarzy. Po czwarte. Ten sezon dla Legii raczej będzie na budowanie zespołu, a jak awansują do pucharów to będzie sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Polonia W. - Legia IP: 83.1.180.* 13.08.10, 22:10 Odszedl MUCHA nie ma legi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Polonia W. - Legia IP: *.182.128.4.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.10, 22:11 Ktoś będzie się grubo tłumaczył !!! Walter nie lubi takich niespodzianek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiaczek47 Polonia W. - Legia 13.08.10, 22:13 Ta Legia to same jaja.Ci ofermy są wogóle nie zgrani.Czuję,że te transfery to będzie wielkie nieporozumienie i oby się nie okazało,że forsa poszła w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warga Re: Polonia W. - Legia IP: 78.149.193.* 13.08.10, 22:22 rysiaczek47 napisał: > Ta Legia to same jaja.Ci ofermy są wogóle nie zgrani.Czuję,że te > transfery to będzie wielkie nieporozumienie i oby się nie okazało,że > forsa poszła w błoto. Nie transfery sa tutaj problemem Legii, tylko trener amator i bramkarz, ktory do tej pory byl tylko chlopcem do podawania pilek, ale "trenerskie" oko Skorzy ujzalo w nim bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Wspaniale, ach jak ja nie lubię tfu..tfu Legii IP: *.aster.pl 13.08.10, 22:13 Żeby tę Legię szlag trafił. Kiedyś jej kibicowałem, uwielbiałem ją, ale teraz przez tych kiboli, przez tych prymitywów jej nienawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makintosh Re: Wspaniale, ach jak ja nie lubię tfu..tfu Leg IP: *.chello.pl 14.08.10, 00:44 I bardzo słusznie. Od jakiś pół mózgów dostałem z plaskacza w twarz na Starym Mieście za szalik KSP. Na dodatek bez żadnego zagadania. Pieprzone zwierzęta, skąd się tacy biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fig Polonia W. - Legia IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.08.10, 22:13 czuje, że w tym sezonie pozostanie walka o utrzymanie na łazienkowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś