arojamajka22 10.11.09, 21:21 lubicie frytki ale tak by je kupić(większa porcje ok 200g) zamiast hamburgera, kebaba lub innego kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralin Re: Lubicie frytki 10.11.09, 21:55 Nie znoszę frytek! Największy problem w drodze kiedy zatrzymuję się, by zjeść posiłek i jako dodatek tylko frytki. Oczywiście jadąc sama mogę zatrzymać sie gdzie indziej, ale będac ze znajomymi lubiącymi frytki szukam czegoś innego jako dodatku do dania, by się posilić w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Lubicie frytki 10.11.09, 22:31 uwielbiam, ale dietuje wiec pozegnalam nawet te z piekarnika, kiedys jadlam paczke mrozonych na kolacje. Teraz czasem skubne 1 -2 od kogos w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Lubicie frytki 12.11.09, 12:54 Bardzo nie lubię frytek. Podobnie czipsów. Czyli ziemniaków z głębokiego tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Lubicie frytki 12.11.09, 20:46 Chyba jesteśmy w mniejszości. Ziemniaki takie zwykłe, z wody bardzo lubię. Kopytka też, ale frytek nie i już. Nie jest to jakiś wielki problem, ale w drodze, zatrzymując się na posiłek robi się mały problem: co zjeść, bo w takich przybytkach frytki królują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula Re: Lubicie frytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:49 Kiedyś u naszego zachodniego sąsiada trafiłam na bar frytkowy. Sprzedawano tam wyłącznie frytki, cieniutkie jak zapałki, grube na palec, karbowane, łódeczki z nieobieranych ziemniaków, talarki - wszystkie możliwe kształty do wyboru. A dodatki równie ciekawe - ser żółty, przyprawy robiące z frytek danie meksykańskie, afrykańskie, indyjskie, greckie...., no i kilkanaście róznych sosów od keczupu do zaziki. Raj dla frytkożerców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędziorek Re: Lubicie frytki IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.09, 21:04 Moja potrawa nr 1. Żeby jeszcze nie ta kolosalna ilość tłuszczu ... Odpowiedz Link Zgłoś